Summer Sales jusqu'à -70% ! Shoppe femme | Shoppe homme

KUNST IN HUIS Kunstencheque 12 Maanden (Néerlandais) Assortiment
Couleur: Assortiment
Assortiment
159,00

Livraison: mercredi 24 juil. - vendredi 26 juil.

En stock près de vous?
Retour gratuit dans tous nos magasins
Retour possible durant 30 jours
Service client lun. - dim. : 10h - 22h
Livraison gratuite à partir de € 30
Ben je op zoek naar een tof cadeau om iemand te verrassen? Geef dan een Kunstcheque van Kunst in Huis. Het is de meest originele geschenkbon die je kunt verzinnen.

Met de kunstcheque van Kunst in Huis schenk je vrienden of familie een uniek kunstwerk in huis. Het kunstwerk kunnen ze zelf kiezen uit een collectie die meer dan 5000 schilderijen, tekeningen, foto's en objecten van hedendaagse kunstenaars uit Vlaanderen en Brussel bevat. Een uniek en persoonlijk cadeau waar ze gedurende 6 of 12 maanden lang van kunnen blijven genieten. In de tussentijd mogen ze het kunstwerk zo vaak ruilen als ze willen. Als de leenperiode van 6 of 12 maanden verlopen is, moet het kunstwerk terug binnen gebracht worden. Een omniumverzekering tegen schade is inbegrepen in de kunstcheque. Zijn ze zo gek geworden op het kunstwerk dat ze het niet meer kwijt willen? Geen probleem, bijna alle kunstwerken zijn ook te koop.

Découvrez le look

Produits similaires

Cela peut aussi vous intéresser

Derniers produits consultés

Afin d'écrire une opinion, vous devez se connecter ou s'inscrire.

Partagez votre avis

{{'product.review.list.item.title.part1' | translate}} {{'product.review.list.item.user.lang.' + userLang | translate }} {{'product.review.list.item.user.lang.all' | translate }} {{'product.review.list.item.title.part2' | translate}}
Aucun avis n'a été écrit pour ce produit.