SNOR Livre en Néerlandais Lieve Opa Assortiment
SNOR Livre en Néerlandais Lieve Opa Assortiment
SNOR Livre en Néerlandais Lieve Opa Assortiment
SNOR Livre en Néerlandais Lieve Opa Assortiment
Ce produit n'est plus disponible
Retour gratuit dans tous nos magasins
Retour possible durant 14 jours
Service client: lun. - dim., 10h - 22h
Livraison gratuit à partir de € 30

Jouw opa is de liefste van de hele wereld. En de grappigste natuurlijk. Alleen vergeet je hem dat soms te vertellen. Dit is je kans! In dit boekje kun je - alleen of samen met je broertjes en/of zusjes - alles voor hem opschrijven, tekenen, omcirkelen en aankruisen. Kruis maar aan wat je opa's beste grap vindt, hoe je je voelt als je bij hem bent, en wat het leukste is dat jullie samen hebben meegemaakt.

  • Dimensions: 21 x 15 Cm
Code produit: D411C80119
...

The story behind Uitgeverij SNOR

 

Schoonmaken, knopen aannaaien, boodschappen doen, elke dag vers eten op tafel zetten… Het leven zit vol met vervelende karweitjes. Maar het hoeft niet allemaal kommer en kwel te zijn, vonden enkele freelance journalisten. Ze stampten uitgeverij SNOR, mét de snor als trademark, uit de grond. Hun missie: mensen een zetje geven in de vrolijke richting. Het resultaat: originele todoboekjes zoals een handboek voor opa’s en oma’s, een moestuinkalender, een zwangerschapsboek voor mannen, een gids voor vrouwen van 60+ en zoveel meer handige, grafische en humoristische pareltjes. ‘t Zit wel snor met SNOR.

 

Afin d'écrire une opinion, vous devez se connecter ou s'inscrire.

Partagez votre avis

{{'product.review.list.item.title.part1' | translate}} {{'product.review.list.item.user.lang.' + userLang | translate }} {{'product.review.list.item.user.lang.all' | translate }} {{'product.review.list.item.title.part2' | translate}}
Aucun avis n'a été écrit pour ce produit.