Juttu valt in de prijzen en neemt 2 awards in ontvangst!

In augustus ontving Juttu de European Retail Experience Award. Juttu geeft volgens de vakjury een andere dimensie aan merkbeleving, "de winkel ademt storytelling. Het is duidelijk dat de oprichters geloven in het concept en dat zie je in de weelderige inrichting en het moedige assortiment. Bovendien trekt de winkel een jong en trendy publiek aan. Het is de mooiste conceptstore van dit moment", aldus de jury.

Op 13 oktober was er de uitreiking van de tweejaarlijkse Shopping Awards van het BLSC (Belgian Luxembourg Council of Shopping Centers), waarbij de beste nieuwe projecten van shoppingcenters en retailers in de kijker worden gezet. Juttu ging aan de haal met de award 'Retailer - Best Newcomer'! Deze wordt uitgereikt aan een winkel die binnen zijn concept originaliteit, dynamisme en gedrevenheid aan de dag legt.

De uitreiking van de Mercuriusprijs (= de Oscars van de winkelconcepten) vond plaats op 26 oktober. Daar greep Juttu net naast de award 'Winkelconcept van het jaar'. We zijn heel erg vereerd dat we de tweede plaats veroverden en wensen de winnaar Carrefour proficiat!