Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Klantenservice ma-zon: 10u-22u
Gratis levering vanaf €30

Tweede klas vliegen, eerste klas smeren!

Lang vliegen, zonnen, zwemmen en feesten, … op vakantie gaan is heerlijk, maar helaas ook een aanslag op je huid. Juttu to the rescue met deze beautytoppers.

Huidprobleem 1: een lange vlucht

Lange tijd opgesloten zitten in een kleine ruimte met een lage luchtvochtigheid. Noodzakelijk om het paradijs te bereiken, een nachtmerrie voor je huid. Hydrateren is hier het toverwoord. Drink véél water en smeer lichaam, gezicht en lippen preventief, tijdens en na de vlucht in.   

Hand Cream Silky Mist, € 5,39

– Meraki

Hydrateert en herstelt droge handen + handig om mee te nemen in je handbagage.

 

Bodylotion Cotton Haze, € 5,99

- Meraki

Op basis van zonnebloemolie. Perfect om je vooraf mee in te smeren (ruikt heerlijk, dus ook fijn voor je medepassagiers), maar heeft ook een geneeswerkende kracht en helpt je huid nadien te regenereren.

Huidprobleem 2: zon

We kunnen niet genoeg benadrukken dat zon schade toebrengt aan je huid. Zonnecrème smeren is dus de boodschap en dat doe je best met een zo hoog mogelijke factor. Maar, merk je na een stranddag dat je velletje alsnog heeft afgezien? Deze natuurlijke producten bieden hulp.

Body Scrub, € 42,65

- Self

Stap 1: scrubben. Als je scrubt, dan verwijder je dode huidcellen waardoor je huid meer zuurstof krijgt en waardoor crèmes beter in de huid kunnen doordringen. Opgelet! Scrub nooit net voor je de zon ingaat maar doe het de avond voordien.

Beautifying Dry Oil, € 24,95

- CÎME

100% natuurlijke, droge olie die snel intrekt en zowel nagels, haar als huid voedt, herstelt en revitaliseert. Deze olie zorgt na een stranddag voor een gezonde gloed op je huid en glanzend en sterk haar.

Huidprobleem 3: zeezout

Wie strand zegt, zegt natuurlijk ook zee. En die zee is zout. En hoewel zout water vol mineralen zit die een heilzame werking hebben op je huid, kan intensief zwemmen, surfen of zeilen ook nadelige sporen nalaten.

Post Shave Moisturiser, € 8,99

– Portland England

Voedt en hydrateert de huid. Deze crème voorkomt ook irritatie, veroorzaakt door scheren in combinatie met gure wind en zout water

Huidprobleem 4: vermoeidheid

Ervaren globetrotters weten hoe vermoeiend een reis kan zijn. Ervaren feestbeesten weten dat natuurlijk ook. Deze producten helpen tegen een vermoeide huid én camoufleren de zwarte kringen onder je ogen.  

Daisy Delight: Brightening Day & Night Cream, € 21,95

– CÎME

Deze lichte gezichtscrème vermindert oneffenheden en donkere vlekjes + geeft je huid een egale en stralende teint.

Universal Balm, € 14,95

–CÎME

Een verzachtende en herstellende balsem die helpt tegen o.a. een vermoeide  en geïrriteerde huid, vermoeide spieren, kloven, schrammen én vermoeide voeten. Supercrème dus.