Gratis retourneren  

in alle winkels

14 dagen

 bedenktijd

Klantenservice:

 ma-zon, 10u-22u

Gratis levering

 vanaf €30

Little brands we love

Deze kleine, lokale merken zijn op weg om groot te worden. #EnjoyTheLittleThings

Het Belgische Bowking zorgt voor een comeback van de vlinderdas. Sinds 2014 ontwerpen Chantal Verniest en Yves Soens strikjes voor kings en queens, prinsjes en prinsessen. Hiervoor hergebruiken ze onder andere vintage stoffen, waardoor je strikjes krijgt waarvan er maximaal 30 exemplaren in omloop zijn. Maar je vindt bij Bowking ook klassieke exemplaren in marine, rood, wit of faux leather. Chantal en Yves willen in de toekomst graag beloftevolle designers ‘strikken’ voor hippe, limited editions

Via notebooks, weekplanners, to-dolijstjes en agenda’s helpt het Belgische MUS jou bij het organiseren van je leven. Behalve uitermate praktisch oogt deze stationery ook nog eens mooi op je bureau dankzij de luxueuze uitvoeringen with a touch of gold. MUS voegt hier en daar een clevere, funny noot toe. Zo hebben ze in het gamma een slijper met de boodschap ‘sharpen my mind’, een potlood met ‘no bullshit’ en een notitieblok voor ‘extremely fast notes’. Mus-t have everything!

’s Ochtends heb je amper tijd om te ontbijten en daarom werk je tijdens de kantooruren snel een koffiekoek of een smoske weg… Herkenbaar? Zo ging het ook bij de Belgische sales manager Griet Daelemans. Ze was de verzadigde vetten, suikers en lege calorieën beu en bedacht de havermoutcup on-the-go Karma Karma. What’s in it? Een evenwichtige mix op basis van grove haver en knapperige quinoa, en met natuurlijke smaakmakers zoals bessen en rauwe noten. Aanvullen doe je met yoghurt, warme melk of een scheut heet water.

In de natuur werkt een roedel of een horde wolven nauw samen en dat is exact wat dit Belgisch, grafisch collectief doet: de jonge wolven van Roedel creëren samen visueel krachtige ontwerpen voor diverse klanten. Hun liefde voor grafisch werk en design leidde onder andere tot de juwelencollectie Animal Collective, ofwel handgemaakte, houten, lasercut juwelen in de vorm van geometrische dierenkopjes. Wolven, apen, koala’s, tijgers, giraffen en beren als broches en kettingen… Heel (ge)wild! 


Did Ju know…

Tas, € 49,95 - Elvy

… dat deze ienieminie handtas gebaseerd is op een Pools munitietasje uit WO II? Ideaal om je essentials in te bewaren.

Kaars ‘Moments of Luck’, € 15,95 - Moments of Light

… dat zoiets kleins als een kaars mensen bij mekaar brengt?

Kookboek ‘Empty The Fridge’ – Jennifer Schleber, € 19,95 - Uitgeverij Van Halewyck

… dat je heerlijk kan koken met de restjes in je koelkast?

that ‘size’ doesn’t matter?

Cactusvaasjes, € 13,95 per stuk – &klevering

… dat deze kleine vaasjes grote eyecatchers zijn?