Speel mee!

Een nieuw Juttugram, een nieuw thema. Voor deze Juttu-merken is het altijd speeltijd. #TimeToPlay

Dit vrolijke, Australische merk wil graag wat summervibes delen met de rest van de wereld en fleurt daarom jouw vakantie op met opblaasbare dieren en figuren om heerlijk op te dobberen in het zwembad. Denk: reusachtige ananassen, gekke toekans, hilarische flamingo’s en luxueuze zwanen. SunnyLife verkoopt ook dienbladen, beach toys en hippe neonlampen, telkens met een kleurrijke, tropische touch. To the pool!

Heb je iemand iets bijzonders te vertellen? Doe het met een speels kaartje of boekje van het Belgische Papette. Dit eigenzinnige merk verkoopt wenskaartjes met boodschappen zoals ‘We need to Ketchup’ en ‘Glitter is always an option’, maar ook een boekje waarin je de hilarische quotes van je kleuter kan neerpennen, een vriendenboek met voor elke vriend een opvouwbaar vliegtuigje of diploma’s om je uk te belonen die iets nieuws onder de knie heeft, zoals veters strikken of netjes eten.   

Geïnspireerd door unieke kleding met een humoristische knipoog ontwerpen de twee goedlachse ladies van Blake Seven vier keer per een jaar een collectie die vooral bestaat uit zachte T-shirts, topjes en sweaters met statement artwork en quotes. Onze favorieten zijn de ‘Bitch Spray’-shirt en de ‘Partners in Wine’-sweater. Onbetaalbaar grappig voor een betaalbaar prijsje. 

Een walldog is een kunstenaar die vroeger de ramen van handelaars versierde met logos. Het Belgische kledingmerk Walldog - voor mannen én vrouwen -  verwerkt deze speelse, vintage kunstwerkjes op tees, tops & sweats en vertelt zo de verhalen van mensen van over de hele wereld. Zo bedrukt het merk T-shirts met logos van barbershops of wasserettes uit India en Amerika. Echte mensen, echte bedrijfjes, eindeloze toewijding. Via het label dat aan jouw urban sweater of T-shirt hangt, kom je alles te weten over het verhaal erachter.

Did Ju know…

... 
dat deze granaat bloemzaden bevat waarmee je een kleurrijke aanslag op je tuin pleegt?

Bloemengranaat, € 16,95 – Suck UK 

… dat je beter wat lekkers meeneemt voor tijdens de speeltijd?

Snoep ‘Perles de Fruits’, € 7,50 – Confiserie du Chaudron

… dat je elkaar al spelend beter leert kennen? Herbeleef die eerste date, kruip samen op een schommel, maak gekke foto’s en ontdek nog 247 andere dingen die je met je better half moet gedaan hebben

Het Bucketlist Boek voor Koppels – Elise De Rijck, € 12,50 – Uitgeverij Lannoo

... 
dat apéro-time pas ècht fun wordt met amingo-onderzetters en ananasrietjes?

Tropical Cocktail kit, € 25,95 – Sunnylife

 

… dat samen met je vriendinnen spelen leuker is dan alleen?

T-shirt ‘Mermaid Gang’, € 39,95 – Mbym