We ♥ animals

Deze merken zijn extra lief voor dieren en dus zeer ge-WILD bij Juttu #StayWild

CITYSHEEP

Het Nederlandse Citysheep verkoopt duurzaam gelooide en met de hand bewerkte schapenvachten van 100% wol. De schapen zelf, die komen uit een natuurreservaat waar ze alle ruimte hebben om rond te huppelen.

MATT & NAT

Onmogelijk met het blote oog te zien, maar het leder van het Canadese Matt & Nat is wel degelijk nep. Geen wonder dat het merk razend populair is bij animal lovers en veganisten zoals Natalie Portman, Tobey Maguire en Charlize Theron.

MADÁRA

Dit Letse skincare merk staat voor kwalitatieve, natuurlijke verzorgingsproducten mét een mooie uitstraling. Alle serums, scrubs en crèmes zijn gemaakt van krachtige plantensoorten en geen enkel product werd getest op dieren.

SAVE THE DUCK

Dit Italiaanse merk is 100% animal free. Save The Duck gebruikt geen pluimen maar ontwikkelde een eigen stof (PLUMTECH), die net zo fluffy aanvoelt als dons maar beter isoleert en waterproof is.

JAKKE

Dit Britse faux fur brand is bekend voor zachte en edgy bontjasjes in hippe kleuren en met funky dierenprints. Jakke is cruelty free (en bekroond door PETA), betaalbaar en fashion forward.