Chocoloco!

Wij zorgen er vandaag - op Wereld Chocoladedag - voor dat jij totally in choc raakt. Eat. Repeat.

1.

Op chocoladevlak blijft België koploper met Barú als topspits. De chocolade van Baru is puur natuur en bevat dus geen toegevoegde smaak- of kleurstoffen. Bovendien zijn de verpakkingen creatieve pareltjes. ‘Baru-licious’.    

2.

In hun ambachtelijke koekjesfabriek in Brussel maakt Generous biologische, glutenvrije en overheerlijke koekjes met authentieke smaken en leuke namen, zoals Stella Stracciatella of Charlotte Chocolat.        

3.

Na een collectie kaarsen en badproducten maakt de Nederlandse Astrid - in nagedachtenis van haar overleden zoontje Mats – met haar merk Me&Mats* nu ook chocoladerepen. Opnieuw in een wonderlijk mooie verpakking en voorzien van een sterke feel good quote.        

4.

Nicolas Vahé is een Deense chef, chocolatier en patissier met een jarenlange ervaring in zowel Deense als Franse culinaire restaurants. Behalve uitermate lekker werden al zijn producten ook prachtig verpakt. ‘Good food doesn’t have to be complicated’, aldus Nicolas Vahé.    

5.

Het Belgische granolamerk La Favo zit vol vitaminen, mineralen, proteïnen en antioxidanten en dus boordevol energie om je dag perfect te beginnen. Hallo superfood!    

Cookie-instellingen voor de beste online Juttu-ervaring

Juttu.be maakt gebruik van marketing, analytische en functionele cookies en vergelijkbare technologieën. Ook derden en sociale netwerken kunnen cookies plaatsen via onze website. Als je op “accepteren” klikt, ga je hiermee akkoord. Je kan voorkeuren ook wijzigen en wij slaan jouw keuze twee jaar op. Direct je keuze wijzigen? Dat kan via de cookie policy button onderaan alle pagina's.