Home Office Barista
Nu we niet langer een wandelingetje op de werkvloer kunnen maken richting luxueus koffieautomaat, stropen we thuis de mouwen op en toveren we er in een wip 4 Starbucksproof koffies uit. Do try this @ home.
ONTBIJT? CHECK!
HOLY GRANOLY COFFEE
Recept voor 1 tas
Zo ga je te werk:
1. Maak een tas cappuccino klaar ( = zet een pannetje melk op het vuur en klop de melk op tot deze in melkschuim verandert. Voeg het melkschuim toe aan je kopje koffie)
2. Bestrooi het schuim met een handvol krokante granola
Dit shop je bij Juttu:
Granola Cocoa Coffee van I Just Love Breakfast + tas Good Morning Expressive van Urban Nature Culture + Lepel van Urban Nature Culture
SOMETHING SWEET
CARAMALLOW CAPPUCCINO
Recept voor 1 tas
Dit heb je nodig: 1 kop cappuccino • karamelsiroop • marshmallows
Zo ga je te werk:
1. Maak een tas cappuccino klaar ( = zet een pannetje melk op het vuur en klop de melk op tot deze in melkschuim verandert. Voeg het melkschuim toe aan je kopje koffie)
2. Leg er één of meerdere marshmallows bovenop
3. Werk af met een streepje karamelsiroop
Dit shop je bij Juttu:
‘Syrup Caramel’ van Lie Gourmet + Marshmallows met donkere chocolade en Fleur De Sel Caramel (4 stuks) van Barú + Espresso Mugs in keramiek van HK Living + Set lepeltjes (4 stuks) van HK Living
WORK-BOOST
CHOCOCOCOFFEE
Recept voor 1 tas
Dit heb je nodig: een dubbele espresso • ongezoete kokosmelk • hazelnootsiroop • kokoskoekjes
Zo ga je te werk:
1. Warm de kokosmelk op in een pannetje.
2. Giet de siroop in een hoge glazen tas, voeg er voorzichtig de warme kokosmelk aan toe en tenslotte de koffie.
3. Werk af met verkruimelde kokoskoekjes
Dit shop je bij Juttu:
‘Hazelnut Syrup’ van Lie Gourmet + koekjes ‘Colette Coco’ van Generous + Dubble Wall Cups (set van 2) van Viva Scandinavia
AFTER-WORK PARTY
HOT IRISH CHOCOLATE COFFEE
Recept voor 1 tas
Dit heb je nodig: een tasje espresso • een half tasje volle melk • chocolate powder • enkele stukjes pure chocolade (+-40g) • 1 tl whiskey • een toefje slagroom
Zo ga je te werk:
1. Warm de melk op tot kookpunt
2. Giet de koffie, de chocolade en de whiskey in een blender en voeg vervolgens de warme melk toe. Wacht tot de chocolade begint te smelten en mix 30 seconden.
3. Giet in een tas en werk af met slagroom, een vleugje Irish cream syrup en wat chocoladepoeder
Dit shop je bij Juttu:
‘Irish Cream Syrup’ van Lie Gourmet + Dark Chocolat Red Hearts van Lie Gourmet + Hot Chocolate Powder van Barú + Stoneware Mug van Madam Stoltz
NOG MEER LEESINSPIRATIE NODIG?

Cookie-instellingen voor de beste online Juttu-ervaring
Juttu.be maakt gebruik van marketing, analytische en functionele cookies en vergelijkbare technologieën. Ook derden en sociale netwerken kunnen cookies plaatsen via onze website. Als je op “accepteren” klikt, ga je hiermee akkoord. Je kan voorkeuren ook wijzigen en wij slaan jouw keuze twee jaar op. Direct je keuze wijzigen? Dat kan via de cookie policy button onderaan alle pagina's.