Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Klantenservice ma-zon: 10u-22u
Gratis levering vanaf €30

De nieuwe slaapkamer van CloClo

Interieurblogger Anne-Catherine van blog CloClo says yes to change en geeft haar slaapmaker een mini make-over. Check haar stijl hier. #SayYesToChange 

Who is CloClo?

 

Anne-Catherine (27) van interieurstudio CloClo is een echte interieurfreak. Ze doet stylings voor magazines, schrijft een blog en geeft allerlei workshops. Zolang het met interieur te maken heeft en creatief is, doet ze mee! Naast haar passie voor interieur, houdt ze zich ook veel bezig met designstoelen, ontbtijgranen, planten sushi en haar kat Soesji!

 

Samen met Juttu zegt Anne-Catherine 'Yes to Change' en geeft ze haar slaapkamer een mini make-over.


De mini slaapkamer make-over

 

Zoals jullie ondertussen al wel weten hou ik van mooie dingen... En ik hou ook van verandering! Er is niets leuker dan een dagje te gaan shoppen, thuis te komen met een heleboel nieuwe spullen en je interieur een frisse look aan te meten. Voor een make-over heb je trouwens geen nieuwe, grote meubels nodig. Met een plaid, enkele kussens en wat decoratie kom je al een heel eind! Ben je benieuwd naar mijn mini slaapkamer make-over? 

Met de zomer voor de deur had ik wel zin om mijn slaapkamer in een nieuw jasje te steken. Een trend die je de laatste tijd overal ziet opduiken is de ethnic stijl, ook wel boho chic genoemd. Deze wordt vaak gecombineerd met de botanical trend, die het ook heel goed doet. Denk aan interieurs vol planten en met souvenirs verzameld over heel de wereld. Je kan je het perfecte Pinterest plaatje al meteen inbeelden zeker?! Deze sfeer wou ik in mijn slaapkamer creëren, maar ik wou niet dat het too much werd. Een make-over hoeft geen drastische verandering te zijn. Enkele decoratieve items in een hoekje van je woning kan al genoeg zijn om een nieuwe wind te doen waaien door je interieur. 

1. Bedsprei, € 79,95 – HK Living 2. Kussen, € 42,50 – Madam Stoltz 3. Boek "Het plantenboek", € 24,99 – Lannoo 4. Schoolplaat, € 24,95 – HK Living 5. Fotokader, € 16,95 – Madam Stoltz 6. Kaars, € 24,50 – Munio Candela 7. Vaas, € 39,95 – Serax