Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Klantenservice ma-zon: 10u-22u
Gratis levering vanaf €30

Back to basics met Eskimo 110    

In onze Pop-up Space zetten we creatief talent en verrassend design in the spotlight. Belgisch ondergoedmerk Eskimo viert haar 110-jarig bestaan met een capsulecollectie. Kwalitatief ondergoed en homewear, met een frisse look en een retro knipoog. Het kleinste kledingstuk, nu onze Pop-up Space. #EnjoyTheLittleThings    

5 snelle vragen aan Ingrid Macours, CEO van Eskimo    

1. Hoe zou je Eskimo 110 omschrijven?

“Als Belgisch kwalitatief ondergoed en homewear met een retro toets. Eigentijds, comfortabel en zowel basic als edgy.”

 

2. Vanwaar de naam Eskimo?

“De naam verwijst naar je warm induffelen, net zoals een Eskimo. Maar evengoed duidt het op een soort frisheid en puurheid. Het is die mix die ons definieert.”

 

3. Wat krijgen we te zien bij Juttu?

“Body’s, onderbroeken, onesies, topjes, pyjamabroeken en bovenstukken voor hem en haar. We kozen voor basic en oldskool kleuren zoals wit, licht- en donkerblauw. Met onze modellen verwijzen we naar onze geschiedenis, toen ondergoed bijvoorbeeld nog lang was en er nog sluitingen met knoopjes waren.”

 

4. Waar en hoe wordt Eskimo gemaakt?

“Ik wil graag benadrukken dat de Eskimo collectie wat concept en logistiek betreft, tot stand komt in België en naar Belgische smaak. Onze productie vindt plaats in het buitenland, maar wel in strikt duurzame ateliers.”

 

5. Wat is voor jou het mooiste compliment?

“Als iemand me vertelt dat Eskimo niet alleen fijn is om te dragen maar ook mooi is om naar te kijken. Dat wil zeggen dat we in onze missie zijn geslaagd: comfortabel én mooi bodywear maken.”    

Ontdek de Eskimo 110 collectie >    

Je vindt de Eskimo 110 collectie in de Juttu Pop-up Space van 22/11/2017 tot 14/02/2018.