Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Klantenservice ma-zon: 10u-22u
Gratis levering vanaf €30

Van 8 september tot 19 oktober in onze Pop-up Space! 

#IkKoopBelgisch Pop-up Space

In onze Pop-up Space zetten we creatief talent in the picture. Deze keer sloegen we de handen in elkaar met Flanders Fashion Institute (FFI) en Design Vlaanderen en kozen we samen met hen 8 beloftevolle, Belgische brands. Klik op de naam van de designers en lees ons interview met hen. #LaVieEstBelge #IkKoopBelgisch

Emely Van Impe: de 23-jarige Emely brengt een capsule knitwear-collectie van 5 truien en 6 sjaals voor mannen én vrouwen. Speels, grafisch en vrolijk!

Helix: homemade homeware, juwelen en modeaccessoires. Ambitieuze experimenten met een 3D-printer. Gemaakt van PLA, een natuurlijk materiaal.

Madame Volt: handgeschilderde houten sieraden en illustraties gemaakt met gevarieerde technieken zoals aquarel, zeefdruk en collage

RE-DO: hippe papierwaren gemaakt van de papieroverschotten en misprints uit drukkerijen (°2015).

Roche Rouge: duurzame, geborduurde modeaccessoires om op je kleding te strijken. Op die manier geef je een kledingstuk in no time een tweede leven.

Hausmerk: design homeware (°2014), gemaakt van pure, kwalitatieve materialen (denk: Europese eik, carrara-marmer en koper). Made in Belgium!

Edelplast: statement juwelen gemaakt van E-waste (afgedankte kabels en snoeren). De plastic draden worden gewoven, opgewarmd en gesneden tot sieraden met intrigerende patronen.

Studio Bibette: een textiel- en illustratiestudio (°2013) die via vrolijke tekeningen en stofjes positieve vibes de wereld wil insturen.

De #IkKoopBelgisch Pop-up vind je bij Juttu van 8/09 tot 19/10/2016

De #IkKoopBelgisch Pop-up Space is helaas afgelopen, maar check hier onze huidige Pop-up Artist.