Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Klantenservice ma-zon: 10u-22u
Gratis levering vanaf €30

Moments of Light: deel wat warmte!

Sharing is caring. Anne-Floor van Moments of Light ontwerpt kaarsen en badproducten, telkens voor een specifiek moment én vergezeld van de juiste geur en de mooiste woorden. Hiermee wil ze mensen dichter bij mekaar brengen. ‘Licht en warmte moet je delen’. #LightenUp 

What is

Moments of light?

 

Wat: duurzame, lekker geurende kaarsen + body- en badproducten (= Moments to Feel), vergezeld van ontroerende en spitsvondige gedichten

Wie: een start-up van Anne-Floor Sinnige (34)

Missie: mensen bij mekaar brengen door hen momenten te laten delen

Producten bij Juttu: handgemaakte geurkaarsen: Moments of Fuck it, Moments of Gratitude, Moments of Silence, Moments I am there for you, Moments of Friendship, Moments on Fire, Moments of Luck, Favourite Moments in the Morning. Lucifers: Moments of Shame. Bad-en bodylijn ‘Moments to Feel’: shower foam, tea bath bags, hand wash, body butter en scrub.  

Motto: ‘collect moments, not things’

Stijl: authentiek, clean design mét een warme touch 

Meer info

 

Kaars 'Moments of Fuck it', € 29,95

Het magische moment

 

“Het zaadje voor ‘Moments of Light’ werd drie jaar geleden geplant tijdens een onvergetelijke vakantie in Thailand. Het was de nacht van Oud naar Nieuw en ik was omringd door enkele van mijn beste vrienden. We waren afgereisd naar Thailand om er het huwelijk van een vriend te vieren en op het einde van de nacht stuurden we samen met een 50-tal genodigden een papieren lampion de lucht in. Een lampion, vergezeld van een wens. Mijn mama was toen net zwaar ziek geweest en ik wenste dat ze gezond zou blijven. Ik sloot daar en toen een hoofdstuk af. Ik stond echt stil in het moment. En toen ik op dat veld naar links en naar rechts keek zag ik mijn vrienden exact hetzelfde doen. Al die lichtjes in de lucht. Al die wensen. Magisch. Het was zo mooi om dat moment te kunnen delen. Dat wou ik meer en vaker doen.”  

Collect moments, not things.

Het juiste moment

 

 “Het doel van Moments of Light is mensen dichter bij mekaar brengen, en dat via lekker geurende producten en mooie woorden. Je geeft niet zomaar iemand een kaars cadeau maar je deelt een belangrijk moment: of je nu iemand wil bedanken, een duwtje in de rug wil geven of wil vertellen dat je hem of haar graag ziet. Elk product krijgt een spitsvondig, mooi gedicht én

de ‘momenten’ worden versterkt door de juiste geur, ontwikkeld door een gerenommeerd geurhuis. Zo werkt de ‘Moments of Silence’- kaars rustgevend dankzij de zachte, poederachtige geur. De ‘Moments on Fire’- kaars heeft een lavendelgeur die minnaars helpt te ontspannen. Terwijl de ‘Moments of Fuck it’- kaars net pittig en spicy ruikt, waardoor die je nog meer aanzet om te durven en te ondernemen.”  

Kaars 'Moments of Luck', € 15,95 | Kaars 'Favourite Moments in the Morning', € 29,95

Het verwenmoment

 

 “’Moments of Fuck it’ heeft mij recent een duwtje in de rug gegeven om met een nieuw project te starten. Sinds kort heeft ‘Moments of Light’ naast de kaarsencollectie ook een bad -en bodylijn: ‘Moments to Feel’. Luxueuze verzorgingsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten, zoals honing en zeezout. De verpakking is stijlvol en bedrukt met sassy poetry. Perfect om jezelf of iemand anders een verwenmomentje cadeau te doen.” 

4 snelle vragen

 

1. Mantra?

“Wees lief voor mekaar. Zorg voor mekaar. Koester de mensen om je heen.”

 

2. Favoriet momentje?

“Lastig kiezen. Dat verschilt van dag tot dag. De ene dag heb ik wat extra lef nodig, terwijl ik me op een andere dag heel dankbaar voel… De ‘Moments on Fire’- kaars vind ik leuk omdat je het kaarsvet als massageolie kan gebruiken.”

3. Mooiste compliment?

“In 2014 werd ik genomineerd voor de Marie Claire Starters Award. Dat was natuurlijk een heel groot compliment. Maar de complimenten van mijn klanten zijn minstens evenveel waard. Soms delen mensen verhalen, dan vonden ze  bijvoorbeeld troost dankzij Moments of Light. Of de moed om een wereldreis te maken. Die gedeelde momenten maken de cirkel helemaal rond. ”

 

4. Toekomstplannen?

“Ik ben net voor het eerst mama geworden. En dat werkt inspirerend. Zo denk ik aan verzorgingsproducten voor mama’s en hun baby. ‘Moments of New Beginnings’, hoe mooi zou dat niet zijn (lacht).”

Meer Moments Of Light vind je hier!