Gratis retourneren  

in alle winkels

14 dagen

 bedenktijd

Klantenservice:

 ma-zon, 10u-22u

Gratis levering

 vanaf €30

Pinterest Perfect Party

In onze Pop-up Space zetten we nieuw creatief talent in the picture. Deze keer is dat Oh My Party & Oh My Kids: zussen Leen & Katrien zorgen met hun partyconcept voor de Pinterest Perfect looks and likes van jouw feestjes. #DreamBig

Slinger meisjes€ 16,95 | Leen en Katrien van Oh My Kids & Oh MY Party

Who is? Leen Vanbroekhoven (36)

Samen met zus Katrien oprichter van Oh My Party en Oh My Kids

 

CV: studeerde grafische vormgeving en werkt als styliste en etalagiste

Grootste talent: sfeer scheppen

Houdt van: mode en interieurmagazines, zondagochtenden met het gezin en droge dagen waarop je haar niet begint te kroezen

 

What is? Oh My Party

Party decoratie concept

Sinds oktober 2016

Dit is Belgisch!

 

Ontstaan vanuit: Oh My Kids, een grafische kinderkledinglijn

Missie: feestneuzen de perfecte tools aanreiken om een Pinterest-waardige party te organiseren 

Werkwijze: Leen en Katrien kiezen bewust voor kwaliteit, duurzaamheid en made in Belgium. Hun producten worden in het atelier en de garage van Leen gemaakt.

Producten: feestartikelen zoals piñatas, partyboxen, servetten, wenskaartjes en ballonslingers

Stijl: grafisch, minimalistisch

Motto: Alles komt altijd goed!

Nog voor Oh My Party was er Oh My Kids. Wat is dit?

“Oh My Kids is een grafische kledinglijn voor kinderen. Een paar jaar geleden verbleef mijn man regelmatig in het buitenland. Mijn kinderen – Oscar (6) en Annabel (8) – waren toen nog klein, waardoor ik nogal wat avonden alleen doorbracht. Mijn mama’s naaimachine nam de verveling weg, bovendien experimenteerde ik met stempeltechnieken. Samen met de kindjes sneed ik grafische patronen uit aardappelen en bestempelden we met textielverf de kleren die ik voor hen maakte. Dat zag er heel cool uit en al snel kreeg ik reactie: via Instagram bouwde ik een fanclub op en de eerste bestellingen liepen binnen.”

Witte sweater€ 59 | Grijze sweater€ 59

Je hebt dus heel wat aardappelen geschild?

“Ik ben zelfs tot de eerste bestelling blijven stempelen met aardappelen: dat gaf gewoon het beste resultaat. Momenteel worden de sweaters en shirts in mijn minizeefdrukatelier gemaakt, maar het blijft een arbeidsintensieve werkwijze.”

Door te blijven piekeren, verliezen je dromen alle glans

Intussen groeide ook het idee voor Oh My Party…

“Ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar een look die volledig klopt en van een feest een Pinterestfeest te maken. Vorig jaar besliste ik om die passie, samen met mijn zus, professioneel uit te bouwen. Het oorspronkelijke plan was om luxueuze partyboxen te verkopen. Met de inhoud – zelfontworpen decoratie en een lijstje met ideeën – laat je je feest er heel eenvoudig fantastisch uitzien.

Gaandeweg kwamen er ook nieuwe dromen op ons pad. Zo smukten we een gevel op met een XL-ballonslinger…”

Ballonslinger jongens€ 19,95 | Mini party box jongens€ 24,95

In de Pop-up Space worden naast sweaters, ballonslingers, partyboxen, wenskaarten en tal van feestartikelen ook DIY piñata’s verkocht…

“Een piñata is een kleurrijk object gevuld met snoep en confetti. Het feestvarken moet trachten deze geblinddoekt stuk te slaan. Voor de kleintjes heb je een variant waarbij je aan verschillende touwtjes kan trekken om de inhoud – vaak snoep en minicadeautjes - te bevrijden. Mijn man bracht er eentje mee uit Texas en ik vond dat super. Dat hoorde bij Oh My Party! Het voorbije jaar ontwikkelden we een stevige basisvorm. Die versturen we dan samen met het kleurrijke crêpepapier en een tutorial. Ook hier is onze boodschap: ga met het hele gezin aan de slag. Wij sturen een mooi product op, jullie maken er samen een geweldig feest van.”

 

Het thema van Juttu is #DreamBig. Jullie hebben overduidelijk grote dromen. Wat adviseren jullie andere dromers?

“Blijf niet dromen. Mijn zus en ik zijn allebei ambitieus en zetten denken gemakkelijk om in doen. We moeten elkaar zelfs af en toe afremmen. Heel wat mensen vertellen ons dat we hen inspireren, maar zetten toch niet de stap. Da’s jammer. Natuurlijk vraagt het wat lef: ook wij moeten geld lenen, een bvba oprichten en berekende risico’s nemen. En toch: doe het gewoon en los de problemen op wanneer ze zich stellen. Door te blijven piekeren, verliezen je dromen alle glans.”

Luxe piñata meisjes€ 25,95 | Servetten meisjes€ 3,99

Shop alle Oh My Party feestartikelen en Oh My Kids sweaters.

 

Oh My Kids & Oh My Party zijn van 16/02 tot 26/04 te vinden in de Juttu Pop-up Space.