image link

YES, vanaf nu ook gratis retour for JU!

Trendkleuren

De zomer is in aantocht en dat vraagt om een iets gedurfder kleurenpalet. Kies op zonnige dagen voor warm geel, kraakwit, fris blauw of voor een one-toned look in creamy neutrals


PALE BLUE

Feeling blue? We do. Pale blue. Deze tint is fris, zacht en betoverend (thank JU Elsa). Pale Blue straalt kalmte en sereniteit uit, en laat net deze gevoelens erg welkom zijn. Boeiend in combinatie met pasteltinten. Effortless met wit en grijs.

MELLOW YELLOW

Warm & sun soaked. Mellow Yellow is een kleur waar je vrolijk van wordt en die andere kleuren naar een next level tilt. Prachtig met taupe en grijs maar ook gedurfd in combinatie met Millenial Pink.

MILKY BONE

Het nieuwe beige heet Milky Bone. Deze eathy neutral houdt het midden tussen ivoor- en zandkleur en heeft een creamy ondertoon. Een luxueuze kleur die helemaal tot z’n recht komt in combo met andere items in dezelfde kleur. One-tone-dressing!

CRISPY WHITE

RAL9003 is on trend. Kraakwit is deze zomer niet enkel voorbehouden voor bruidjes, maar geeft je op een hete dag een erg coole vibe. Doen: een statement kostuum met wijd uitlopende broek in all-white. Simpel, classy en elegant.