Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Klantenservice ma-zon: 10u-22u
Gratis levering vanaf €30

Secret hangouts: come out and play

Hier verklappen we waar wij graag – en veel te lang – rondhangen. Het ‘hangen’ wisselen we deze keer graag af met een potje petanque, hoelahoep en Afrikaanse dans. #TimeToPlay

GENT

Bar Bricolage

Bar Bricolage is het zomerproject van TOTUM, een cultuurorganisatie die het hele jaar door op zoek gaat naar ‘vergeten’ locaties in en rond Gent om ze vervolgens te transformeren tot eigenzinnige hotspot. Voor dit coole project knapten ze een oude voedselfabriek met verwilderde tuin op en maakten er een openlucht pop-upcafé van. Dat betekent petanque, sjoelbakken, concerten, straattheater, lekker eten, frisse cocktails en meer vanaf 7 juli! 

Waar? Chinastraat 1, 9000 Gent
Meer info...

ZebraBeach

Voor strandplezier hoef je echt de stad niet meer uit. Zo speel je nog tot 3 september met je voeten in het water of met je tenen in het zand bij ZebraBeach. Op de agenda: concerten, rope skipping en Afrikaanse dans. Op de menukaart: tropische dranken, ijsjes en fingerfood. Zebrabeach is bovendien dé plek om na het Gents gefeest in een ligstoel onder een palmboom uit te kateren…

Waar? Zebrastraat 32, 9000 Gent
Meer info...

MECHELEN

T’île Malines

Vergeet de Caraïben, het leukste eiland ter wereld ligt gewoon in Mechelen. Bij T’île Malines kan je de hele zomer komen spelen. Gooi je benen in de lucht tijdens een afterwork feestje, plooi je lichaam in lotushouding op Yoga Zaterdag, bezoek rommelmarktjes, plan een avondje openluchtcinema of schrijf je in voor een initiatie hoelahoep.

Waar? Rode-Kruisplein 12, 2800 Mechelen
Meer info...

HASSELT

Fietsbar

Terwijl je stalen ros onder handen wordt genomen in de herstelplaats, geniet jij even verderop van een frisse pint, een tas koffie of een bionade en bestelt wat krachtvoer - ontbijt, taart of lunch - vooraleer je opnieuw in het zadel klimt. Alle producten bij Fietsbar zijn trouwens duurzaam: van de biologisch afbreekbare fietsolie tot de groenten en fruit van de bioboerderij. Heb je nog geen fiets? Koop hier je hip, glanzend speelgoed en demarreren maar!

Waar? Minderbroederstraat 54, 3500 Hasselt
Meer info...

BRUSSEL

L’Harmonium

Ooit huisde hier een speelgoedwinkel, vandaag vormt dat spelen nog steeds de rode draad bij café L’Harmonium. In de kastjes vind je boeken en strips, maar ook schetsmateriaal. De mooiste resultaten belanden aan de muur. Het café dient ook als exporuimte en je kan hier regelmatig een atelier (muziek, circus, improvisatie) volgen. Wie geluk heeft, maakt een sessie op het Harmonium, een 120 jaar oud instrument, mee. Een hongertje? De kok serveert homemade lekkers zoals soep en pannenkoeken.

Waar? Vanderkinderestraat 293, 1180 Ukkel
Meer info...

Play Label Rooftop Bar

In het hart van Brussel, boven bowlingparadijs Crosley Bowling, hebben vijf vrienden een coole rooftop venue opgericht. Hier mixen ze deep house met zon, frisse drankjes, strandstoelen en zachte kussens. Shake it all up en je hebt de perfecte cocktail voor een heerlijke zomer. Niets dat je er overigens van weerhoudt om eerst wat kegels neer te knallen vooraleer je losgeht op de zomerse beats.

Waar? Keizerslaan 36, 1000 Brussel
Meer info: bezoek de facebookpagina Play Label Rooftop / Music • Sun • Drinks

ANTWERPEN

Smokey Jo’s Cantina

Zomerbar Smokey Jo’s krijgt deze zomer een speelse, Mexicaanse make-over. De stoere garage wordt omgetoverd tot hete cantina: het zand is wit, het eten pittig, de muziek zwoel en de beach boys hot. Hier wordt passioneel gesupporterd voor de Rode Duivels, er is kinderanimatie en what happens in de boomhut… stays in de boomhut. Vamos!

Waar? Boomgaardstraat 17, 2018 Antwerpen
Meer info...