Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Klantenservice ma-zon: 10u-22u
Gratis levering vanaf €30

SECRET HANGOUTS: BEST NEWCOMERS

Wij verklappen waar wij graag – en veel te lang – rondhangen. Nog maar enkele maanden open en nu al een garantie op groot succes! #TheBestIsYetToCome

ANTWERPEN

Carotterie

When life gives you lemons, make lemonade… of gezonde sapjes. Dat is wat Peggy Acke deed toen ze geconfronteerd werd met de ene voedselintolerantie na de andere. Ze verdiepte zich in wat ze wèl nog mocht eten en begon een vegetarisch & veganistisch eethuis. Alles – juices, salades, soep, cakes & quiches – is homemade én 100% natuurlijk. Meenemen en thuis gezond doen, kan ook.

Waar? Sint-Jorispoort 12, 2000 Antwerpen

Meer info...

Klapbar

Dé nieuwe hidden hotspot in Antwerpen: not just a bar, maar een biologisch eethuis waar je ook kunstobjecten spot, lokale producten shopt, deelneemt aan workshops en optredens of een DJ-set meepikt. Klapbar richt zijn pijlen op duurzaamheid en creativiteit, wat gegarandeerd leidt tot een serieus interessant klapke.

Waar? Klapdorp 95, 2000 Antwerpen

Meer info...

Plein Publiek

Het beste moet nog komen voor de vervallen, sociale woningblokken aan het einde van de Nationalestraat. In afwachting van hun nieuw jasje werd er op het binnenplein een groene oase in een serre van 300m2 geïnstalleerd. Je kan er terecht voor concerten, parties, comedy-avonden, drinks & food. En ook voor expo’s, want er zijn repetieruimtes en ateliers voor creatief talent. Top!

Waar? Van Craesbeeckstraat 33, 2000 Antwerpen

Meer info...

GENT

Boom

Boom is een weekend-brunchconcept en onderdeel van het nieuwe WATT, een plek waar interieurzaken, fashionbrands, een b&b en hippe eet – en drinkgelegenheden samenhokken. Bij Boom eet je aan één lange tafel lekkers als boekweitpannenkoeken en kokosnootyoghurt. O ja, geraffineerde suikers en chemische kleurstoffen kunnen den boom in, want hier enkel het beste voor lichaam, geest en ziel. Reserveren is een must!

Waar? Nieuwewandeling 62, 9000 Gent

Meer info...helen b

“Kleine dingen kunnen groots zijn”, zo staat er op het raam van helen b. En veel van die kleine dingen maakt Helen Blanchaert gewoon zelf, zoals het porseleinen servies met eigenzinnige illustraties. Maar ze biedt ook een podium aan andere creativo’s, van sieraden tot textiel. Elk item heeft een verhaal, humor én is handmade. De winkel wordt ook gebruikt voor workshops en in de toekomst wil Helen haar illustraties uitbreiden tot een kledinglijn. Die kleine dingen zouden wel eens héél groot kunnen worden …

Waar? Bij Sint-Jacobs 6-7, 9000 Gent

Meer info...

BRUGGE

Adhémar

Je zou bijna weer kind willen zijn als je bij kinderparadijs Adhémar binnenwandelt. In deze unieke conceptstore voor baby’s en kinderen staat kwaliteit en originaliteit centraal. Tipi’s, houten speelgoed, zachte dekentjes, duurzame knuffels en heel wat kledingbrands die ecologisch verantwoord produceren. Zo verkoopt Adhémar onder andere Aymara, Mini Rodini en Tiny Cottons. Jezelf in een maat 152 wurmen is een slecht idee. We tried.

Waar? Ezelstraat 16, 8000 Brugge

Meer info...

BRUSSEL

Passion for wine

Jean-Louis Herremans is gepassioneerd door wijn. Maar hij is evengoed gebiologeerd – pun intented– door duurzaamheid. Zo ontstond Passion for Wine, een wijnhandel die enkel biologische wijnen verkoopt. Jean-Louis werkt rechtstreeks met de wijnboeren en staat erop om hun domeinen persoonlijk te bezoeken. Hij wil het verhaal achter elke wijn ter plekke tot leven zien komen.

Waar? Colignonplein 20-22, 1030 Schaarbeek

Meer info...

Chyl

De naam Chyl staat voor Change your Lifestyle, Cherish your Life. In deze groene zen-omgeving van Chyl ontsnap je aan de drukte van de hoofdstad. Je kan er inkopen doen bij de biologische kruidenier, je laten verwennen in het bio schoonheidssalon of gezond tafelen. Pssst; wij kozen de oriëntaalse brunch (denk: hummus, pannenkoekjes, auberginekaviaar,…). Meer van dat s’il vous plaît.

Waar? Bellevuestraat 62, 1000 Brussel

Meer info...