Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Klantenservice ma-zon: 10u-22u
Gratis levering vanaf €30

Secret Hangouts: Droomplekjes

Op deze pagina verklappen we waar wij graag – en veel te lang – rondhangen. Deze keer: adresjes die doen dromen over gisteren en morgen. #DreamBig

ANTWERPEN

Brood en Bloemen

“Wij willen een plek die de bijzondere dingen van het leven combineert.” En daarmee bedoelen Ine en Nathalie zelfgemaakte confituur, een bos bloemen, een lekker stuk brood met kaas, een kop verse thee… Van een dromerige setting gesproken: hier worden de kaarsen aangestoken en zak je met wat lekkers onderuit met zicht op de kleurenpracht van de boeketten die er instant geschikt worden. Eenvoudigweg genieten dus.

Waar? Kolveniersvest 46, 2500 Lier 
Meer infowww.broodenbloemen.com

OOSTENDE

Galerie BeauSite

Eerst een lange strandwandeling, daarna neem je met ’n blos op de wangen plaats achter het XL-raam van Galerie BeauSite. Hier word je langs alle kanten geprikkeld: het zicht op de zee verveelt nooit, bovendien mixt deze unieke plek kunst, vintage, design, goed gezelschap en een eenvoudige, lekkere keuken. Duik ook eens in de spelletjeskast en verlies je in urenlang tactisch denkwerk, of in een goed boek dat je in de boeiende bib spot. 

Waar? lbert I-Promenade 39, 8400 Oostende  
Meer infowww.galeriebeausite.com

GENT

Alix - Table & Jardin D'Amis

Niets wijst erop dat er achter de statige stadsgevel zo’n magische tuin verborgen zit: deze droomsetting is populair bij bruidsparen, maar ook bij friends & families voor een heuse picknick. De houten schuur – te huur als feestplek – doet de plek helemaal sprookjesachtig ogen. De tuin opent van april tot oktober, in afwachting eet je aan de lange houten tafel heerlijke huisgemaakte kost à la Alix. 

Waar? Kortrijksesteenweg 206, 9000 Gent  
Meer info: www.alixtablejardin.be    

Clouds in my coffee

Al jaren de verplichte stop tijdens je droomtocht: hier drijven de wolkjes in je koffie en doen de overvloedige lichtinval en vrolijke pasteltinten je even helemaal ontsnappen. Clouds in my Coffee is een gezellig komen en gaan van buurtbewoners die snel een koffie meegrabbelen, freelancers met laptop en m/v die in gezelschap komen ontbijten, lunchen en bijpraten. Helemaal wegdromen kan trouwens ook echt, want eigenares Veva richtte de voormalige kapel achter Clouds in my Coffee in als B&B. Reserveer er zeker het I Love You a Latte-ontbijt bij…

Waar? Dendermondsesteenweg 104, 9000 Gent   
Meer info: www.clouds9000.com

MECHELEN

MLKSHKBAR

Ogen openhouden, want dit Scandinavisch getinte adresje mag je niet voorbijlopen: aan de ingang van de Kruidtuin blendt MLKSHKBAR op slechts een paar m2 heerlijk romige milkshakes. Oh nostalgie, want in jouw beker belandt nog écht versgedraaid ijs inclusief vers fruit. Go classic of probeer een van hun verrassende smaken zoals popcorn-karamel. Nog net iets te fris? Probeer dan chocolademelk met hazelnoot of warme melk met rozemarijn…

Waar? Kruidtuin, 2800 Mechelen 
Meer info: www.eiskreem.be

BRUSSEL

God Save the Cream

‘We take our food extremely seriously.’ Elk gerecht is homemade en daar wordt – al dan niet door Hem – streng op toegekeken. Alles aan dit adresje is superbe: in de toog staan schalen boordevol lekkers, de kaart met thee, sappen en biologische wijnen bezorgt je keuzestress, en even verderop doen de desserts je twijfelen of je die lunch niet gewoon overslaat. Voor de scones met lemon custard staan ze alleszins in de rij, maar ga vooral zitten en zet je tafeltje vol met zout en zoet.

Waar? Stassartstraat 131, 1050 Brussel    
Meer info: www.godsavethecream.be    

Les Cabanes de Marie

Met je hoofd in de wolken, dat is het uitgangspunt van deze caban: een romantische houten boomhut die je zo’n acht meter boven de grond doet zweven. Het was dé grote kinderdroom van eigenares Marie. Haar leeftijd veranderde, maar het speelse bleef gelukkig en dus besliste ze een paar jaar geleden die droom nu eindelijk eens te verwezenlijken. Binnenin vijfsterrenluxe in miniformaat, buiten een majestueus zicht op het park van Château de la Rocq en omstreken. Even helemaal weg van de wereld? Check! 

Waar? Rue Omer Lion, 7181 Arquennes (een halfuur van Brussel)
Meer info: www.restauration-nouvelle.be