7 x vrolijke boeken

Het hoeft niet altijd zo serieus, toch? Lighten up en word lekker vrolijk van deze Juttu-boeken #LightenUp

1. What the hack?

Hilarisch handige tips & tricks tegen hoofdpijn (limoen!), om een kampvuurtje te maken (tortilla chips!) of om veilig je geld op te bergen (lippenbalsem!). Dat en zoveel meer. Must have. Must laugh.

 

De Allerbeste Life Hacks – Dan Marshall

€ 12,50 – Deltas

2. Samen afvinken!

Zit er sleur op jullie vriendschap? Raakt jullie creativiteit niet verder dan koffie drinken of pintjes pakken? Elise De Rijck comes to the rescue met 250 dingen die je samen met je BFF gedaan moeten hebben. Spuit eens een fles champagne leeg!

 

Het Bucketlist Boek voor vrienden – Elise De Rijck

€ 12,50 – Lannoo

3. Veertig? Et alors!?

Ja, je kàn een grot inkruipen en er nooit meer uitkomen… of je kan jezelf op je veertigste verjaardag dit boek cadeau doen. Een boek vol leuke weetjes, tips, citaten en interviews over en voor veertigers. Show die lachrimpels.

 

Snorgids voor Mannen van 40+, € 14,95 – Uitgeverij Snor

Snorgids voor Vrouwen van 40+, € 14,95 – Uitgeverij Snor

4 .Purrrfect gift!

Een must op de salontafel van elke catlover. Dit boek verzamelt de schattigste en grappigste kattenfoto’s die ooit gepost werden op instagram, voorzien van spitsvondige teksten. Om van te gaan spinnen.

 

Insta Grammar: Cats – Irene Schampaert

€ 14,99 – Lannoo

5. Opgeruimd staat netjes? NOT!

Opruimen, geen vlekken maken, binnen de lijntjes kleuren,… Pfff. Hoe fijn zou het niet zijn om eens een geweldige rotzooi te mogen maken? Dit doeboek heeft 3 basisregels 1. Probeer niet iets moois te maken. 2. Denk niet te veel na. (Je kunt niets 'fout' doen.) 3. Ga door, wat er ook gebeurt.

 

Mess – Keri Smith

€ 12,99 – Centraal Boekhuis

6. Onbetaalbare reistips

Als er iets is waar wij van gaan lachen, dan is het wel de mogelijkheid om een onvergetelijke reis te maken voor zo weinig mogelijk geld. Deze gids geeft onbetaalbare (pun intented) tips om de wereld rond te reizen voor een prikje. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fietssafari in Kenia?

 

Het Grote Gratis Op Reis Boek – Lonely Planet

€ 19,99 - Lannoo

7. Teken eens een leeuw!

Wel eens gezien hoe goed kinderen zich amuseren met potloden en boekjes? Ga samen met je kiddies op tekenavontuur. Teken in dit dierendoeboek een wirwar van slangen of leer een imposante leeuw te maken, rangschik dieren van klein naar groot en kleur een prachtige vlinder in. Knutselen blijkt dé remedie te zijn tegen stress. Minder zorgen, meer plezier!

 

Het leukste Dierendoeboek – Katie Scott

€ 9,99 - Lannoo