Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Klantenservice ma-zon: 10u-22u
Gratis levering vanaf €30

Boeken die je leven veranderen

Alle verandering is moeilijk. Deze boeken helpen je om die eerste stap te zetten naar een beter leven. #SayYesToChange

1. Weg met restjes!

Het perfecte boek voor iedereen die wel eens wat eten uit de frigo moet weggooien omdat er haren op staan. De recepten in dit boek zijn makkelijk aanpasbaar aan wat je in huis hebt. Plus, het staat boordevol bewaartips en nuttige weetjes om verspilling tegen te gaan.

 

Empty the fridge – Jennifer Schleber, € 19,95 – Deltas

2. Het is groen en het slaapt... een krop slaap

Met dit boek word je een echt supermama, -papa, -tante of -nonkel. Dankzij dit pareltje vol leuke spelletjes, weetjes, doe-opdrachten en moppen - voorzien van leuke tekeningen - maak je een verpletterende indruk op de kids - die barbietaart, dat vuurspuwen! Opgelet: risico op plezier maken.

 

Maak indruk op je kinderen – Suzanne de Boer, € 14,99 – Uitgeverij SNOR

3. 'Oooooommmmm'

Een stressvrij leven, de droom van elke werkmens. Maar is dat nog wel haalbaar in deze moderne tijd? Dit boek biedt soelaas dankzij de tips, oefeningen en praktijkvoorbeelden van experts. Leer terug tot rust komen, prioriteiten stellen en - belangrijk! - neen zeggen.

 

Geen stress meer! – Flavia Mazelin Salvi € 17,95 – Deltas

4. Alsjeblieft, dankjewel.

Dit is het liefste boek ter wereld. Het RAK boek van Elise De Rijck daagt je uit om goed te doen - om Random Acts of Kindness te verrichten dus. Wees een beter mens, een lievere vriend(in), een wereldverbeteraar. Kom van achter je computer- of smartphonescherm vandaan en doe iets liefs voor een ander. Ben je nog geen RAKtivist? Join the club today!

 

Het RAK boek – Elise De Rijck, € 14,99 – Lannoo

5. Groene vingers

Voorzien in je eigen voedsel, een idyllische droom van velen, maar hoe begin je eraan? Plant een pit zet je op weg. De complete gids leert je niet enkel kweken als een pro, maar ook bijvoorbeeld plantenziektes herkennen. Want tomaat, mango, perzik of avocado van eigen kweek smaakt nòg veel beter.

 

Plant een pit – Holly Farrell, € 14,99 – Veltman Uitgevers

6. 'Cause I'm happy'

'Wees blij met wat je hebt', het aloude gezegde klinkt je vast niet onbekend in de oren. Wel, dit boek maakt je blij met wat je hebt. Leer genieten van en blij zijn met kleine, dagelijkse dingen die we anders als vanzelfsprekend beschouwen. Mindfulness is ten slotte je bewust maken van het hier en nu.

 

Geniet van elk moment – Tzivia Gover, € 14,95 – Deltas

7. Doe de detox

Een detoxkuur van vier weken is al wat je nodig hebt om je lichaam eens te 'resetten'. Door de jaren heen stapelen afvalstoffen zich op in ons lichaam, waardoor we ons moe of futloos kunnen voelen of waar we kwaaltjes van kunnen ondervinden. Tijd voor verandering! Na deze detoxkuur is je lichaam helemaal ontgift en gezuiverd, je zal je merkbaar beter voelen. Waar wacht je nog op?

 

Detox stap voor stap – Christopher Vasey, € 12,95 – Deltas

8. Pimp je Instagram feed

Deze zomer zitten jij en je vrienden in de hipste zomerbars, de lekkerste restaurants en de mooiste terrasjes dankzij het boek van New places to be. Dé hotspotwebsite bij uitstek verzamelde 150 toppers die je moet bezocht hebben in een boek. Kies een stad (Antwerpen? Brussel? Amsterdam?) of activiteit (shoppen? lunch? apero?), pik je favoriete adresje eruit en away we go! Oh ja, en vergeet die foto niet voor op je Instagram...

 

New places to be - € 17,99 – Lannoo