Gratis retourneren  

in alle winkels

14 dagen

 bedenktijd

Klantenservice:

 ma-zon, 10u-22u

Gratis levering

 vanaf €30

Boeken om te geven… of krijgen 

Met de feestdagen in het verschiet tippen we je alvast wat boeken die je een lekkerdere, gezelligere of gelukkigere toekomst gaan bezorgen. 8 boeken om te geven… of te krijgen!    

Dapper de nacht in

Duik voor het slapengaan nog in een kort maar spannend avontuur met de kids en stuur ze zo op een nachtelijke tocht met ridders, prinsessen en draken. En beleef samen het geweldig nachtelijke vervolg aan de ontbijttafel!    

1-minuut verhaaltjes, € 14,95 – Deltas   
 

Men only!    

Weg met het stereotype rollenpatroon: voortaan staan de mannen in de keuken en bereiden ze de meest heerlijke maaltijden. Deze gids helpt je om topgerechten op tafel te toveren met originele recepten en nieuwe technieken en coole ingrediënten. Een boek voor mannen met smaak.    

Het enige echte mannenkookboek – Thomas Krause, € 29,95 – Deltas

Plan Meskens

Er even ravissant uit zien zoals Nathalie Meskens? Dat begint bij dit boek! In ‘Plan boost’ deelt ze haar geheim voor een gezond en energiek leven, zonder daarvoor te moeten inboeten op smaak. Krijg meer energie – fysiek én mentaal – door gezond en gevarieerd te eten, net als Nathalie.

Plan Boost – Nathalie Meskens, € 24,95 – Borgerhoff & Lamberigts    

België boven    

Belgiëfans, listen up! Dit boek is zo veel meer dan een toeristische gids. Eerder een ode aan de pracht van België: de mooiste plekjes van België worden geïllustreerd, de architectuur onder de loep genomen, de fijnste verhalen verteld. Ontdek een ander België aan de hand van de must visits in dit boek: waar te shoppen, eten, drinken en slapen.

The bright side of Belgium, € 24,95 – Luster

Making a house a home    

Geen budget of tijd om je huis gezellig in te richten? Dat is geen geldig excuus voor interieurstyliste Anne-Catherine Gerets (van interieurblog Clo Clo). In haar boek ‘Insta interieur’ geeft ze je tips om je huis betaalbaar in te richten volgens jouw smaak. Ze geeft je inzicht in het gebruik van kleur en licht, toont stap voor stap een paar handige DIY’s, geeft haar favoriete interieuradresjes prijs… Een must have voor iedereen die z’n interieur Instagramproof wil maken.

Insta interieur – Anne-Catherine Gerest, € 24,95 – Borgerhoff & Lamberigts

Beauty queen    

Elk jaar hetzelfde kapsel en dezelfde make-up look met de feestdagen? No more! Make-up artieste Nanja Massy leert je stap-voor-stap 25 make-up looks en kapsels aan. Het perfecte cadeau op te geven… of te krijgen!

Do it yourself beauty – Nanja Massy, € 22,95 – Borgerhoff & Lamberigts

Groen doen

Heb je geen groene vingers? Dan krijg je die ongetwijfeld wel na het lezen van dit boek. ‘Het plantenlab’ leert je alles over het verzorgen van kamerplanten, zaaien en stekken en zelf bloempotten maken die perfect passen in je interieur. Groen is huis halen was nog nooit zo leuk. 

Het plantenlab – Judith Baehner, € 14,95 - Lannoo

Maak je eigen geluk    

Een pechjaar gehad? Of gewoon zin om je vaker gelukkig te voelen? Dit persoonlijke dagboek helpt je op weg. Met meer dan 200 tips  leer je zelf te zien wat je gelukkig maakt. Want geluk is voelbaar én maakbaar. Voel jezelf gelukkiger en maak zo ook deel uit van het geluk van anderen. Love is all we need.

Een dagboek vol geluk, € 14,95 - Lannoo