Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Klantenservice ma-zon: 10u-22u
Gratis levering vanaf €30

Mama van vijf - Anne Cornut

Cadeautjes...het blijft toch altijd een stressvolle aangelegenheid. Want niemand wil diegene zijn die het foute cadeau geeft, of krijgt. En dan vooral krijgen denk ik dan, want met een beetje geluk ben je je van het andere niet eens bewust :-).  Komt daar ook nog eens bij dat je waarschijnlijk niet staat te springen om tijdens de eindejaarsdrukte samen met duizenden anderen te zoeken naar het ultieme cadeau voor tantelief of je allerschattigste nichtje. 

Gelukkig bestaat er dan nog zoiets als webshops en kan je lekker vanuit je luie zetel de fijnste cadeautjes bij elkaar shoppen. En moet je je tijdens de drukke eindejaarsperiode enkel nog druk maken dat je volop geniet van de sfeer, lekkere latte's in een koffiebarretjes terwijl je kinderen zich laten gaan op ijsschaatsbanen en andere winterstuff.

 

Als grote fan van de winkel Juttu ben ik dan ook superhappy dat ze een webshop ter beschikking hebben! Op mijn gemak grasduinen in hun mooi aanbod merken in verschillende prijscategorieën, I like! Dus lieve familie en vrienden, hierbij mijn wenslijstje van dit jaar, het is supereasy, gewoon op de linken drukken laat jullie gerust gaan :-D :-D. Tot onder de kerstboom!

  1. Hoed € 45 - Becksöndergaard
  2. Sjaal € 69,95 - Bickley + Mitchell
  3. Ketting € 29,95 - Wolk
  4. Verlichting € 108,95 - It's about Romi
  5. Keukenschort € 145 - Dutchdeluxes
  6. Spiegels € 47,95 – Madam Stoltz
  7. Altijd een Parisienne € 16,95 - Mo-Media
  8. Tas € 329,95 - O My bag
  9. Schapenvacht € 117,95 - City Sheep