De keuze van Sanaâ    

Ontdek hoe Assistant Manager Sanaâ haar leven wil veranderen en welke Juttu-items haar hierbij helpen. #SayYesToChange

Wie

Sanaâ (34)

Job

Assistant Manager bij Juttu Roeselare

Status

samenwonend met haar vriendin

Dit moet je weten over Sanaâ:

“Mijn leven veranderde twee jaar geleden drastisch toen ik van Nederland naar Brugge verhuisde. Een nieuwe stad, een nieuwe job, nieuwe vrienden… Maar de grootste aanpassing bleek de taal. Al die verschillende dialecten, ik versta soms helemaal niets van dat West-Vlaams (lacht). Hoewel ik best een gewoontedier ben, besef ik dat je soms je leven moet omgooien of op z’n minst aanpassingen moet maken om de sleur tegen te gaan. Verandering doet leven. Dat zie je ook bij Juttu: onze winkel verkoopt een heleboel merken die de wereld willen veranderen. Als je weet dat je met een kledingstuk bijdraagt aan een mooiere wereld, dan maakt dat die aankoop alleen maar beter, toch?” 

De keuze van Sanaâ

1.

“’s Morgens ben ik meestal gehaast. Zo gehaast dat ik niet altijd de tijd neem om te ontbijten. Een ongezonde gewoonte die ik graag overboord gooi. Met deze ambachtelijke confituur lukt het me zeker.”

Confituur ‘Bananen met Chocolade’, € 5,95 – Callas Confiture

 

2.

“We zijn nog maar net verhuisd. Als er iets is dat we nog missen in huis, dan is het wel wat groen. Dit kamerplantje fleurt de boel op én zuivert de lucht.”

Plantje, € 9,95 – OGreen Clean Machines (enkel te koop in de 3 Juttu winkels)

 

3.

“Mijn kleerkast is nogal eentonig met al die donkere tinten: blauw, grijs, zwart… Daar word je ook niet vrolijk van. Zowel mijn kleerkast als mijn leven verdienen dus dringend kleur!”

Bomberjacket, € 150 – Elvine

 

4. 

“Ik speelde vroeger basketbal, maar na een lastige blessure heb ik het opgegeven. Helaas komen de kilootjes er snel aan en moet ik terug aan het sporten.”

Sportschoenen, € 75 – Muroexe

 

5.

“Hoewel België klein is en ik hier ondertussen al twee jaar woon, valt er nog steeds heel wat te ontdekken. Daar wil ik werk van maken. Op de agenda: citytrippen in eigen land en nieuwe herinneringen maken.”

Polaroid fototoestel, € 129,95 – Lomography

 

6.

“Ik heb nog heel wat familie in Marokko wonen. Ik probeer hen elk jaar een bezoekje te brengen, maar zou graag wat vaker gaan. En dan gaat dit badpak mee.”

Badpak, € 49,95 – Ichi 

 

7.

“Ik mis mijn vrienden in Nederland. Hoog tijd om nog eens af te spreken en hen dit boek te laten invullen. Zo weet ik meteen waar ze mee bezig zijn en waar ze nog van dromen.”

Het Beste Vriendenboek – Elise De Rijck, € 12,99 – Uitgeverij Lannoo

 

8.

“Voor het eerst in mijn leven heb ik een badkamer mét bad, toch maak ik er weinig gebruik van. Wat meer ontspannen en tot rust komen… dat zou een fijne verandering zijn.”

Bodyscrub & Badzout ‘Magnificent Mandarine’  – € 19,95 – CÎME