De vrolijke keuze van Tiny

Team Juttu aan het woord: Ontdek welke Juttu-items verkoopster Tiny aan het lachen brengen. #LightenUp

Wie

Tiny (65)

Job

Verkoopster bij Juttu Antwerpen

Status

Samenwonend, twee volwassen kinderen: een zoon (44) en een dochter (39)

Dit moet je weten over Tiny: “Ik kan niet stilzitten, ik ben bezeten door mode en ik moet onder de mensen komen. Jarenlang werkte ik als shopmanager. Een heerlijke job. Toen mijn pensioenleeftijd naderde, was dat dan ook een nachtmerrie. Moest ik plots thuis zitten? Het idee alleen al! ‘Allez Tiny, geniet daar toch van’, zeiden de mensen. Maar genieten, dat is voor mij met kleding bezig zijn, en mensen met een fijn gevoel over zichzelf en hun aankoop de winkel laten buitengaan. En dus zocht ik opnieuw werk en kwam zo bij Juttu terecht. Omdat ik als pensioentrekkende niet te veel mag verdienen - of anders véél belastingen moet betalen – ben ik in het hoofdkantoor gaan vragen of ze niet wat meer van mijn loon konden afhouden. ‘Betaal mij eens wat minder alstublieft’, dàt hadden mijn bazen echt nog nooit gehoord (lacht). Tja, what can I say: bijverdienen is mooi meegenomen, maar niet het belangrijkste. Ik werk gewoon graag!”

Tiny’s vrolijke top 8:

1.

 “Gemaakt door een kunstenares die met een likje verf en een humoristische tekening oude tegeltjes nieuw leven inblaast. Toevallig heb ik een vriend met exact dezelfde hond als op dit schattige prentje. Het ideale cadeau dus!”

Tegeltje (medium)

€ 44,95

Story Tiles

2.

“Ik heb thuis dit rode zandlopertje in mijn keuken staan. Handig én het fleurt de ruimte op!”

Zandloper (3 of 5 minuten)

€ 17,95

Luc Vincent voor Serax

3.

“Deze robotjes werden gemaakt uit de transportkisten van het Rijksmuseum in Amsterdam, waarin de grootste kunstwerken de wereld rondreisden. Op Rijkswachters.nl ontdek je welke kunstschat jouw rijkswachter ooit bewaarde. De kleinzoon van mijn zus is een slim ventje van tien jaar. Hij gaat dit geweldig vinden!”

Rijkswachter Whitebot (medium)

€ 74,95

Rijkswachters

4.

“Nathalie Vleeschouwer is mijn fashionheldin. En met deze zachtige cardigan in vrolijke kleurtjes heeft ze opnieuw mijn hart gestolen. Zacht en prachtig!”

Cardigan

€ 149

Nathalie Vleeschouwer

5.

“Cactussen, nog zoiets waar ik meteen vrolijk van word. Deze geeft een happy boost aan je interieur. Makkelijk in onderhoud en hij prikt niet (lacht).”

Cactus (small)

€ 19,95

Marie Michielssen voor Serax

6.

“Ik ben een kattenfreak. Thuis heb ik twee Britse kortharen rondlopen. Als er ergens een snoezig katje op staat, dan ben ik verkocht (lacht). Dit grappige T-shirt van People Tree moet ik hebben!”

T-shirt

€ 39,95

- Peter Jensen voor People Tree

7.

“Wie wordt er niet happy van bolletjes?”

blouse

€ 49,95

- Grace & Mila

8.

“Dit kaartje is extra speciaal, want het bestaat uit zaadjes. Je kan het dus planten. Iemand iets geven dat groeit en bloeit, da’s toch wel een heel mooie boodschap…”

Wenskaartje

€ 12,50

- March