Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Klantenservice ma-zon: 10u-22u
Gratis levering vanaf €30

Erika Van Tielen shopt in de Pop-up

Erika Van Tielen steunt graag lokaal talent en koopt bewust Belgisch. Ze was er dan ook als de kippen bij om te shoppen in onze all Belgian Pop-up Space. Dit zijn haar favorieten. #IkKoopBelgisch

Wie-oh-wie?

Erika Van Tielen is mama van Finn en Rowen, blogt over mama zijn, mode en reizen op erikavantielen.be en ze houdt van haar job in de media, als presentatrice - je zag haar ongetwijfeld ooit op Ketnet of in Vlaanderen Vakantieland, of je hoorde haar op Qmusic en Studio Brussel. Tegenwoordig spot je haar op talloze events of in Familie als 'Amélie'.

 

Erika Van Tielen steunt graag lokaal talent en koopt bewust Belgisch. Ze was er dan ook als de kippen bij om te shoppen in onze all Belgian Pop-up Space. Check haar keuze!

#IkKoopBelgisch in de Juttu Pop-up Space

Fijn nieuws van het JUTTU-front: na het succes van de eerste editie, is er dit jaar opnieuw een Ik Koop Belgisch pop-up space in de winkel én in de webshop. Dit keer met deze vier Belgische designers: Jasmien Witvrouwen, Johny be good, Lion of Leisure en Design for pussies. Ik koos alvast mijn favorieten (klik op de foto voor de details!). Jij hebt nog tijd t.e.m 22 november om hetzelfde te doen.

DESIGN FOR PUSSIES


Een naam die je helemaal letterlijk mag nemen. Want Delphine Courier ontwerpt designobjecten voor katten. Alle producten van het merk worden op een ecologische en niet-toxische manier geproduceerd. Rowen mocht de spullen eerst uitproberen en ondertussen is Lobbe, de kat van zus, heel tevreden met zijn nieuwe huisjes.

Kattenhuisje, € 39,50 | Vilten kattenmand, € 69,50 | Halsbandje 'I'm not lazy', € 19,50 - Design for pussies

JASMIEN WITVROUWEN


Jasmien maakt draagbare zilveren en vergulde juwelen met een knipoog, die ze verpakt in grappige pillendoosjes. Onder het motto: "your daily dose of happiness". Op elke oorbel staat een quote waar je écht iets aan hebt. Het perfecte cadeau voor iemand die een opkikkertje kan gebruiken of... voor jezelf natuurlijk! De mijne zeggen: "Kiss my ass". Omdat ik keihard mijn eigen weg gekozen heb. Wie mij wil volgen, heel graag. Wie dat niet wil,... Juist ja ;)

Zilveren oorbellen 'Kiss my ass', € 135 - Jasmien Witvrouwen

LION OF LEISURE


Het kindermerk van Matthew Grove en Saskia Solberg. Ze maken unieke unisex kinderkleding met een grafisch gevoel voor humor. Alle stuks zijn duurzaam geproduceerd en handgedrukt. Finn en Rowen wilden per se de sweater met leeuwenprint hebben. Met voorsprong hun favoriete dier van het moment. En eentje met een leven om jaloers op te zijn. De tickle my tummy-body is een cadeautje voor een vriendin die binnenkort bevalt. Maar eigenlijk toveren alle T-shirts, sweaters en body's van Lion of Leisure een glimlach op je gezicht.

Trui 'Lion', € 45 | Babyromper 'Polar bear', € 35 - Lion of Leisure