Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Klantenservice ma-zon: 10u-22u
Gratis levering vanaf €30

Zo luncht 'Mama van Vijf' in de zomer

Anne aka blogster 'Mama van Vijf' luncht deze zomer zoveel mogelijk buiten. Gewoon, omdat het kan. Voor de styling van haar tafel shopte ze bij Juttu. #TimeToPlay

Who is?

Anne Cornut

Anne schrijft de bekende blog Mama van Vijf. Ze is een 34-jarige mama met - je raadt het nooit - vijf kids tussen 6 en 11 jaar oud. Ze waagt elke dag een poging om alle ballen in de lucht te houden. Naast mama, echtgenote, vriendin, collega, huishoudster, dochter en zus is ze vooral ook zichzelf. Met een stevige dosis zelfrelativering en humor geef ze haar lezers een inkijk in het kleurrijke, drukke leven dat ze heeft.

 

Anne renoveerde dit voorjaar haar tuin, waardoor ze graag zoveel mogelijk buiten eet. Lees mee welke Juttu-items ze geschikt vond voor haar tuinfeestje!

Kan met plantenprint, € 17,95 - Urban Nature Culture

Gewoon een beetje zon, meer hebben we niet nodig om van ons tuintje een gezellige extra tuinkamer te maken. En lekkere food, wijn en vrienden natuurlijk :-). Of nog beter vrienden wiens kinderen besties zijn met jouw kinderen. Krijg je nog een rustige namiddag cadeau :-). 

Cactusvaas, € 39,95 - Serax  |  Plateau, € 43,50 - Serax  |   Seventies kommetjes (set van 4), € 39,95 - HK Living

Qua styling kan ik mijn geen beter decor wensen dan onze wonderwall muur. Vazen met wildbloemen uit de berm op tafel (eindelijk heb ik ook de cactusvaas :-)), een paar leuke schalen, kommen en kannen, gearomatiseerd water en kleurrijke fingerfood maakten de nonchalante zomerse sfeer af. 

Plateau, € 43,50 - Serax  |  Seventies koffietassen (set van 6), € 34,95 - HK Living  |  Vaas van gerecycleerd glas, € 14,95 - Urban Nature Culture 

En als je kiest voor koude mezze heb je zelf geen keuken nodig. Enkel een leger helpertjes die meehelpen snijden en een blender om de heerlijkste zelfgemaakte hummus te maken. Ok, en eerlijk, ook ergens een klein gasbrandertje om de kikkererwten te koken en een BBQ om het naanbrood en de aubergines te roosteren :-). Voor de aandachtige lezers...de zelfgemaakte quiche kwam mee als cadeautje :-)