APP-SOLUTELY COLORFUL!

Deze apps brengen meer kleur in je leven. #ColorYourLife

Levis Visualizer 

Muntgroen of toch maar indigoblauw? Verf voor je muur kiezen kan stresserend zijn en het risico bestaat dat het resultaat tegenvalt. Niet met de Visualizer van Levis: met één tik op je scherm zie je jouw kamer in een andere kleur. De experts van Levis stellen je bovendien de beste kleurcombinaties voor die bij je kleurkeuze én interieur passen.

Gratis voor iOS en Android

The Warhol: D.I.Y. POP

Andy Warhol zei ooit: ‘In de toekomst is iedereen beroemd voor 15 minuten’. Met deze arty app komt die voorspelling misschien wel uit. Stap in de voetsporen van Marilyn Monroe en maak van jouw foto’s een kleurrijke Warhol-zeefdruk. The Andy Warhol Museum geeft je via deze app ook inside information over Warhol en zijn kunst.

€ 0,99 voor iOS

Hair Color Booth

Experimenteer met haarkleuren, ombres en gekke color streaks zonder dat je gillend uit het kapsalon gaat rennen. Het foto-resultaat is realistisch wat van de app Hair Color Booth het ideale instrument maakt om je moeder en vrienden een mini-hartaanval te bezorgen. Regenbooghaar? Check.

Gratis voor iOS 

Colorfy: Coloring Book for Adults

Het geheime wapen tegen stress - en verveling - komt dezer dagen in de vorm van een kleurboek voor volwassen. Voor zij die de papierberg willen inperken én overal en op elk moment aan kleurtherapie willen doen werd de gratis app  Colorfy ontwikkelt. Tap, paint, relax & share.

Gratis voor iOS en Android

My Color Passport

Wie kleuradvies wil tijdens het shoppen, heeft met My Color Passport een nieuwe shopbuddy gevonden. Een eerste stap is je kleurprofiel laten analyseren op één van de verkooppunten. Eens je over je profiel beschikt, definieert de app de kleuren die het best bij jou passen en stelt de beste combinaties voor. Neem je tijdens het shoppen een foto van een kledingstuk, dan vertelt de app of het wel echt iets voor jou is. De app houdt je bovendien op de hoogte van de kleurtrends voor jouw type. Gedaan met miskopen!

Gratis voor iOS en Android, meer info: www.colorpassport.com

Graffiti Me! 

Benieuwd hoe jij er zou uitzien vereeuwigd op een graffitimuur? Check het met de app Graffiti Me! Foto kiezen en met je vinger verf spuiten. Komt met een heleboel coole street art-effecten.

€ 1,99 voor iOS en Android