Draag de keuze van...

Audrey Leunens – Audrey's Mess

Wie? De 37-jarige publieke figuur Audrey Leunens, geboren en getogen in Brussel, wil absoluut alles uit het leven halen en besluit om haar eigen leven in handen te nemen.    

Levensmotto:          

“Verandering hoeft niet ingewikkeld te zijn. Begin er gewoon aan.”

Waarom volgen? Op haar lifestyleblog geeft Audrey je een inkijkje in haar drukke leven als mama, vrouw en fashionlover. O ja, tussendoor probeert ze ook nog eens gezond te eten.

 

Ontdek Audrey's wereld op Instagram (@audrey_leunens), Facebook (Audrey's mess) en via www.audreysmess.com

Gaëlle van Pottelsberghe – Gaëlle VP

Wie? Twentysomething Gaëlle van Pottelsberghe is lifestyle microblogger en met haar 134k volgers - and counting - vooral actief op Instagram

Levensmotto:    

“Only good vibes here”

Waarom volgen? Omdat Gaëlle continue on the move is en dus op de hoogte is van alles hip, hot & happening. Werp een blik in haar glamoureuze bestaan en in haar kleerkast die te allen tijde elegant en tijdloos is.
 

Get inspired on Instagram @gaelle_vp    

Luigi Pistorio – Tellement Lui

Wie? Achter de lifestyleblog voor mannen ‘Tellement Lui’ (°2012) schuilt dertiger Luigi Pistorio, kapper van beroep, fashionisto for life en Brusselaar by heart.

Levensmotto:    

“Positive Mind. Positive Vibes. Positive Life”

Waarom volgen? Omdat er te weinig goede mannenblogs zijn, omdat Luigi een uitstekende trendwachter is én omdat hij een – we plead guilty as well – zwak heeft voor sneakers, petjes en Coca-Cola.

 

Capture his style at www.tellementlui.com en via Instagram @tellementlui en Facebook Tellement LUI