Blue Loop T-Shirt Irvine

Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Uitgebreide klantenservice
Gratis levering vanaf €30

Blue Loop is een leverancier die reeds twintig jaar lang outdoorkledij van hoge kwaliteit ontwikkelt. Doorheen de tijd werd Blue Loop zich steeds meer bewust van het feit dat de textielindustrie steeds meer vervuilt. Dit inspireerde hen en zorgde ervoor dat ze oplossingen gingen zoeken om te vermijden dat steeds meer kleren op de vuilnisbelt belanden. Door oude kledingstukken te verscheuren in krachtige hakselmachines en het herwaarderen van oude vezels kan Blue Loop nieuw leven geven aan versleten kleren.

  • Model: Heren
  • Stofsamenstelling: 25% Gerecycleerd Denim, 25% Katoen, 11% Nylon, 28% Viscose, 11% Polyester
  • Pasvorm: Regular
  • Productcode: 4312C60403

The story behind Blue Loop

 

Dit Nederlandse outdoor kledingmerk wil een statement maken tegen de groeiende afvalberg. Hoe ze dat doen? Door oude spijkerbroeken te ontrafelen en te verwerken. De nieuw bekomen stof toveren ze om tot comfortabele basics voor hem en haar, zoals stoere visserstruien, T-shirts en zachte hoodies. Via de QR-code die aan de kleding hangt, kom je niet alleen meer te weten over wie je kledingstuk gemaakt heeft, je weet ook meteen hoeveel water, energie en C02 er bespaard werd door op deze manier te werken. Blue Loop haalt trouwens nog meer straffe eco-toeren uit. Zo ontwikkelden ze een jas met zonnepanelen waarmee je je telefoon kan opladen en slaagden ze erin om van jeansbroeken hippe sneakers te maken. In verschillende verkooppunten (yes, ook bij Juttu!) tref je de Blue Loop Recycle-bins aan, waarin je je oude jeans kan droppen. 

Om een review te schrijven, moet je aanmelden of registreren.

Deel je mening

{{'product.review.list.item.title.part1' | translate}} {{'product.review.list.item.user.lang.' + userLang | translate }} {{'product.review.list.item.user.lang.all' | translate }} {{'product.review.list.item.title.part2' | translate}}
Er werden nog geen reviews voor dit product geschreven.