basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Bluet Plant Adromischus Cristatus Sp

Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Uitgebreide klantenservice
Gratis levering vanaf €30
Bluet laat zich elk seizoen opnieuw inspireren door de schoonheid en de eenvoud van de natuur. Het is dit stukje verwondering dat we onze klanten iedere dag opnieuw trachten mee te geven. Botanist Daniël Deprez slaagt hierin door steeds opnieuw een uitzonderlijk assortiment van planten aan te bieden. Bluet staat voor lokaal en duurzaam. We hechten bijzonder veel belang aan het respect voor de natuur. Dit uit zich in een gerichte keuze van kwekers. Onder het credo ‘as fair as possible’ werken we maximaal samen met lokale kwekers van biologisch en ecologisch geteelde bloemen en planten. Dit aangevuld met leveranciers van fairtrade exoten. Zo trachten we zelf bij te dragen tot een groenere markt.

The story behind Bluet

 

Bluet is niet zomaar een bloemist, het is een creatief groenbedrijf dat zich elk seizoen laat inspireren door de schoonheid en de eenvoud van de natuur om zo de klant te overdonderen. Dat doet Bluet door in te spelen op de trends. Denk: vetplantjes, cactussen, hangplanten, moswanden… maar evengoed kan je bij hen terecht voor advies of een groenontwerp voor je trouwfeest, tuin of woonkamer. Bluet werkt uitsluitend met leveranciers en kwekers die bewust bezig zijn met ecologisch en fairtrade geteelde bloemen en planten. En ook de vazen die ze verkopen, werden op duurzame wijze geproduceerd.  Now bloom and grow!

 

Om een review te schrijven moet je je aanmelden of registreren.

Deel je mening

{{'product.review.list.item.title.part1' | translate}} {{'product.review.list.item.user.lang.' + userLang | translate }} {{'product.review.list.item.user.lang.all' | translate }} {{'product.review.list.item.title.part2' | translate}}
Er werden nog geen reviews voor dit product geschreven.