basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

CLODETTE Tafelaccessoires Placemat Jongen

Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Uitgebreide klantenservice
Gratis levering vanaf €30
Clodette is een Antwerps label dat staat voor pure, speelse en tevens stijlvolle ontwerpen die net dat tikje anders zijn. De kern van deze collectie zijn Veerle Dobbelaere en Karen van Winkel, zij blijven dan ook zorgen voor een creatieve input. De combinatie van het praktische van de collectie met de poëzie van de teksten maakt van Clodette een huis -, tuin- en keukencollectie die raakt. Zo heeft ook ieder stuk in de collectie een naam, met een verhaal, kortom een ziel. Hun ontwerpen stralen klasse en kwaliteit uit en ademen een nostalgische vrouwelijkheid.

The story behind Clodette

 

Net dat tikje anders. Met de stijlvolle, pure ontwerpen van Clodette willen oprichters en vriendinnen Veerle Dobbelaere (jaja, de actrice) en Karen van Winkel poëzie brengen in de harten en de huizen van mensen. Ieder stuk heeft een ziel, een verhaal en daarmee dus een torenhoog Juttu-gehalte. Clodette koos voor het knoopje als symbool, hét middel om iets samen te voegen. En dat is exact wat ze doen: mensen samenbrengen via verhalen op placemats, servetten met gedichten of grappige en ontroerende kaartjes (bv. ‘Omdat ik ook maar een mens ben. En dan maak je al eens een foutje’). Mooi!

Om een review te schrijven moet je je aanmelden of registreren.

Deel je mening

{{'product.review.list.item.title.part1' | translate}} {{'product.review.list.item.user.lang.' + userLang | translate }} {{'product.review.list.item.user.lang.all' | translate }} {{'product.review.list.item.title.part2' | translate}}
Er werden nog geen reviews voor dit product geschreven.