basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Draadzaken Diy Himmeli Drop Large

Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Uitgebreide klantenservice
Gratis levering vanaf €30
Ga lekker zelf aan de slag met het maken van je eigen himmeli! In dit DIY-pakket vind je op maat gemaakte buisjes, draad en een uitgebreide handleiding over hoe je de himmeli Drop zelf in elkaar kunt zetten. De himmelis zijn eenvoudig uit te breiden door simpelweg verschillende vormen aan elkaar te knopen. De strakke geometrische himmelis zijn vernoemd naar het Finse woord himmeli, wat hemel betekend. De himmelis werden gemaakt van stro en touw. Ze werden, aan het begin van de wintertijd tot aan midden zomer, boven de eettafel gehangen om ervoor te zorgen dat de komende oogst overvloedig zou zijn. Tegenwoordig zijn de vormen meer dan alleen een traditie. Door de moderne esthetiek is het een perfecte minimalistische decoratie, die wat ons betreft hele hele jaar door gezien mag worden.

  • Formaat: 24 x 62 cm
  • Doe-het-zelf pakket
  • Uitgebreide instructies
Productcode: D14CC60007

The story behind DraadZaken

 

Ooit al gehoord van een himmeli? Geen paniek, wij trokken net zo’n verbaasd gezicht . Tot we in contact kwamen met het geweldige Nederlandse decoratiemerk DraadZaken. Himmeli is net als Juttu een Fins woord en betekent hemel. Himmilis zijn geometrische decoratievormen gemaakt uit stro en hout die boven de eettafel werden gehangen als geluksbrenger voor een overvloedige oogst. Of ze geluk brengen, dat laten we in het midden, maar de huidige generatie geometrische, minimalistische vormen zijn in ieder geval een meerwaarde voor je interieur. Bij DraadZaken vind je verschillende vormen en formaten (uit messing, niet uit hout en stro) die je makkelijk zelf in mekaar zet. Leuk met een plantje in, op een tafel, aan de muur of bengelend aan het plafond. DraadZaken verkoopt ook geometrische muurstickers en luchtplantjes, maar deze zijn niet te koop bij Juttu.

Om een review te schrijven moet je je aanmelden of registreren.

Deel je mening

{{'product.review.list.item.title.part1' | translate}} {{'product.review.list.item.user.lang.' + userLang | translate }} {{'product.review.list.item.user.lang.all' | translate }} {{'product.review.list.item.title.part2' | translate}}
Er werden nog geen reviews voor dit product geschreven.