HINTH Oorbel Drop

Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Uitgebreide klantenservice
Gratis levering vanaf €30

HINTH (Handgemaakt IN THailand) is een handgemaakt modern en betaalbaar sieraden merk geïnspireerd door jaren reizen door Azië. HINTH is ontstaan door contact met de lokale bevolking, de ambachtslieden die mooie, fijne en vrouwelijke sieraden maken. Deze mensen zijn de experts die hun geld verdienen met het maken en verkopen van hun producten. HINTH ondersteunt deze lokale vrouwen door het zorgen voor een vast inkomen. HINTH verkoopt sieraden zoals oorbellen, armbanden, ringen en kettingen die allemaal gemaakt zijn in Thailand. Het is een vreugdevol merk dat staat voor esthetische producten die een creatieve en eerlijke lifestyle reflecteren, producten die zorgvuldig handgemaakt zijn kraal voor kraal.

  • Model: Dames

Productcode: 4284C60011

The story behind HINTH

 

HINTH staat voor Handmade IN Thailand. De mensen achter dit Nederlandse juwelenmerk verloren hun hart in Azië en vooral aan de vrolijke bohemien armbanden, halskettingen, oorbellen en ringen die er lokaal gemaakt worden. En dus gingen ze samenwerken met Thaise ambachtsvrouwen die in ruil voor een fair loon en goede werkomstandigheden een verfijnde juwelencollectie uit de grond stampten. Het zijn stuk voor stuk statement pieces met een flirterig boho tintje. Misschien snel die wederhelft een ‘hint’ geven?

Schrijf een review

en maak wekelijks kans op €50 shopbudget!

Om een review te schrijven, moet je aanmelden of registreren.

Deel je mening

{{'product.review.list.item.title.part1' | translate}} {{'product.review.list.item.user.lang.' + userLang | translate }} {{'product.review.list.item.user.lang.all' | translate }} {{'product.review.list.item.title.part2' | translate}}
Er werden nog geen reviews voor dit product geschreven.