basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

House of Sakk Portefeuille Kaliko Beach Purse Small

Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Uitgebreide klantenservice
Gratis levering vanaf €30
Het design is Nederlands, de allure internationaal. House of SAKK is een lifestylemerk met een uitgebreide tassencollectie, beach-items en woonaccessoires. House of SAKK is fair made luxury. Alle mensen die actief zijn voor House of SAKK werken onder goede arbeidsomstandigheden en krijgen een eerlijke financiële vergoeding. Hierdoor kunnen zij hun families goed onderhouden en kunnen o.a. hun kinderen een opleiding volgen. Want House of SAKK gelooft dat eerlijke handel de motor is achter een duurzame ontwikkeling.
  • Model: Dames
  • Type tas: Portemonnees
Productcode: 4272C60005

The story behind House of SAKK

 

Het design is Nederlands, de allure internationaal en de tweede ‘k’ werd toegevoegd voor extra power. Aan het roer van House of Sakk staan Mary-Joan, Jacobine en Mirjam. Drie vrouwen met een passie (lees: verslaving) voor tassen en een grote liefde voor kwaliteit. House of Sakk is handmade en 100% fairmade. In de collectie scoor je bohemian chique (denk: franjes, véél franjes) schoudertassen, clutches, portemonnees, beach bags en shoppers. Elke tas komt met een eyecatching detail zoals een gevlochten leren hanger én een handig spiegeltje.  

Om een review te schrijven moet je je aanmelden of registreren.

Deel je mening

{{'product.review.list.item.title.part1' | translate}} {{'product.review.list.item.user.lang.' + userLang | translate }} {{'product.review.list.item.user.lang.all' | translate }} {{'product.review.list.item.title.part2' | translate}}
Er werden nog geen reviews voor dit product geschreven.