basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Kinta Keukengerei Kom Aca Rond Taps 9Cm Mat Fris Geel/Naturel

Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Uitgebreide klantenservice
Gratis levering vanaf €30
Alle Kinta-producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen en/of restmaterialen. De gebruikte materialen moeten voldoende en duurzaam beschikbaar zijn in de gebieden waar ze worden ingekocht. Of het nu gaat om capiz, acacia of ‘restkatoen'. In kleine ateliers wordt het materiaal zorgvuldig bewerkt tot het gewenste ontwerp. De artikelen rollen niet van de lopende band, maar worden op een ambachtelijke wijze vervaardigd. Eigenaar én medewerkers van de ateliers bedenken daarbij steeds weer nieuwe, creatieve vormen en manieren van bewerken en afwerking.

The story behind Kinta

 

Haal de wereld in huis! Wat dacht je van een streepje Flippijnen of een stukje Afrika in je woonkamer of keuken? Het Nederlandse Kinta importeert interieurspullen zoals schalen en houten bestek. Elk product wordt op duurzame wijze gemaakt van natuurlijke, lokale materialen. Kinta kiest bovendien bewust voor fairtrade, handelt zonder kinderarbeid en discriminatie, en garandeert een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. Dit merk gelooft in mensen boven machines, in vernieuwing en creativiteit en in een mooie, slimme wereld. Ju tu?

Om een review te schrijven moet je je aanmelden of registreren.

Deel je mening

{{'product.review.list.item.title.part1' | translate}} {{'product.review.list.item.user.lang.' + userLang | translate }} {{'product.review.list.item.user.lang.all' | translate }} {{'product.review.list.item.title.part2' | translate}}
Er werden nog geen reviews voor dit product geschreven.