basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Komodo Trui Bretona Jumper

Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Uitgebreide klantenservice
Gratis levering vanaf €30
Komodo is altijd al pionier geweest op vlak van fashion. Ze promoten het gebruik van organisch kattoen, hennep, bamboo, tencel en andere natuurlijke vezels al sinds de vroege jaren '90. Ze streven ook naar een goed welzijn van de leverancier en de fabrieken waarmee ze samenwerken. Komodo ijvert voor wederzijds respect en loyaliteit en proberen dus zeker 2 maanden per jaar de fabrieken te bezoeken om zo enige problemen samen te kunnen oplossen. Vandaag ontwerpen ze nog steeds prachtige collecties in hun studio's met de beste eco materialen mogelijk in combinatie met traditionele vaardigheden. Komodo werkt nog steeds samen met eerlijke en hygienische fabrieken omdat ze geloven in het financieren van duurzame en eerlijke werkomgevingen en eco fashion.
  • Model: Dames
  • Stofsamenstelling: 100% biologische linnen
  • Soort trui: Knitted
Productcode: 4146C60068

The story behind Komodo

 

Dit Britse merk gaat al even mee (°1988) en is ontstaan uit een episch reisavontuur doorheen Azië. Ontwerper Joe Komodo verloor er zijn hart en liet zich inspireren door de warme kleuren en de rijke cultuur, wat leidde tot een ecclectische modemix van westers en Aziatisch design. Voeg daar nog de retro touch van the roaring twenties aan toe en je hebt Komodo. Behalve fashion forward is dit merk ook eco forward. Komodo mag zich trots één van de pioniers noemen wat het gebruik van natuurlijke vezels zoals tencel, bamboe en organisch katoen betreft. Minstens even belangrijk voor Komodo is het welzijn van hun traditioneel geschoolde werknemers. Het Britse brand trekt jaarlijks voor langere periodes naar het buitenland om de gezonde en veilige werkomstandigheden ginder te garanderen en samen mogelijke problemen op te lossen. Green & fair, by nature.

Om een review te schrijven moet je je aanmelden of registreren.

Deel je mening

{{'product.review.list.item.title.part1' | translate}} {{'product.review.list.item.user.lang.' + userLang | translate }} {{'product.review.list.item.user.lang.all' | translate }} {{'product.review.list.item.title.part2' | translate}}
Er werden nog geen reviews voor dit product geschreven.