basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Kool Sugar Mamy Trui Joe Conzo Cold Crush Brothersposter 1981

Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Uitgebreide klantenservice
Gratis levering vanaf €30
Kool Sugar Mamy is een streatwear merk dat verschillende onbekende of opkomende artiesten aan bod laat komen die hun artistieke vaardigheden uitoefenen op t-shirts en truien en deze dan verkopen. De kleding wordt bedrukt met een hoge kwaliteitsprint, heeft een neutrale ecologische voetafdruk en wordt vervaardigd uit organisch katoen van Indië.
  • Model: Dames
  • Stofsamenstelling: 85% Organisch Katoen, 15% Polyester
  • Pasvorm: Regular
Productcode: 414AC60048

The story behind Kool Sugar Mamy

 

Met het T-shirt als canvas verspreidt het Belgische Kool Sugar Mamy het artwork van creatief talent. Het eerste thema draait rond de NY-artscene van de jaren ’70 en ’80, toen hiphop, graffiti en block parties Manhattan veroverden. Dat uit zich in streetwear voor hem én haar met graffiti-tags en street photography. Behalve het steunen van artiesten – zij krijgen royalties - zet dit brand zich ook in voor goede doelen. Zo werkt het label samen met Designers Against Aids en gaat een deel van de opbrengst naar aidsonderzoek en liefdadigheid. Kool Sugar Mamy verzet zich trouwens tegen de verheerlijking van de jongerencultus. Op Koolheid staat nu eenmaal geen leeftijd en dat zie je terug in hun funky advertising. Kool Sugar Mamy is lid van de Fair Wear Foundation en kiest voor organische stoffen en een milieuvriendelijk productieproces. Très kool! 

Om een review te schrijven moet je je aanmelden of registreren.

Deel je mening

{{'product.review.list.item.title.part1' | translate}} {{'product.review.list.item.user.lang.' + userLang | translate }} {{'product.review.list.item.user.lang.all' | translate }} {{'product.review.list.item.title.part2' | translate}}
Er werden nog geen reviews voor dit product geschreven.