Lvx Nails Tester 045 Truffle

Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Uitgebreide klantenservice
Gratis levering vanaf €30

Het luxe nagellak merk LVX brengt mode zonder compromis. Dit eco-chique merk haalt de inspiratie voor haar prachtige intense kleuren uit de internationale modewereld. De extreem lang houdbare, stootbestendige en gel-achtige formule is vrij van de 5 toxische en agressieve chemicaliën die in de meeste nagellak formules worden gebruikt. LVX creëert top kwaliteit producten die maatschappelijk verantwoord en vegan zijn maar vooral prachtige langdurige salon kwaliteit nagels geven.

  • Productcode: D241D50010

The story behind Lvx Nail Polish

 

Lvx spreek je uit als Lux en betekent licht in het Latijn. En wat een lichtend voorbeeld is Lvx Nail Polish. Dit Amerikaanse nagellakmerk maakt geen enkel compromis. Elk seizoen bestuderen ze aan de hand van honderden fahion shows wat de topkleuren van het moment zijn en vertalen dat naar hun uitgebreide collectie. Bovendien bevat de hippe nagellak geen enkele van de zeven giftige en schadelijke chemicaliën die in de meeste nagellak zit. Lvx staat naast fashion forward voor topkwaliteit, sociale verantwoordelijkheid en veganisme (niet getest op dieren + bevat geen enkel dierlijk bestanddeel). En de nagellak blijft lekker lang zitten! Yes, Lvx verdient een spotlight!

Om een review te schrijven, moet je aanmelden of registreren.

Deel je mening

{{'product.review.list.item.title.part1' | translate}} {{'product.review.list.item.user.lang.' + userLang | translate }} {{'product.review.list.item.user.lang.all' | translate }} {{'product.review.list.item.title.part2' | translate}}
Er werden nog geen reviews voor dit product geschreven.