March Wenskaarten Soon Watering Girl

Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Uitgebreide klantenservice
Gratis levering vanaf €30

March brengt de natuur in ons dagelijks leven. Bodem, bomen en bladeren aan een bureau, een tafel en een tuin. Voel de natuur in je buurt. March is de tuin waar je bent.

  • Productcode: D414D50056

The story behind March

 

Of het nu is om je liefde te verklaren, dankjewel te zeggen of iemand geluk toe te wensen, een kaartje is altijd een goed idee. En wat als uit dat kaartje ook nog eens een plant groeit? De Koreaanse kunstenaar Yang Ji Yoon is al jaren bezig om vrienden én publiek via zijn kunst in te lichten over de milieuproblematiek. Met zijn project van plantbare wenskaarten wil hij nog meer mensen op dagdagelijkse basis bereiken én hen ondertussen de schoonheid van de natuur laten zien. Het voetje van de illustratie op de kaart stop je in een pot met aarde. Wat water en liefde later en er groeit iets moois uit... Een kaartje van March is niet enkel een mooie boodschap aan een vriend of een partner, het is ook een boodschap van de natuur: vergeet mij niet! Let love grow.

Om een review te schrijven, moet je aanmelden of registreren.

Deel je mening

{{'product.review.list.item.title.part1' | translate}} {{'product.review.list.item.user.lang.' + userLang | translate }} {{'product.review.list.item.user.lang.all' | translate }} {{'product.review.list.item.title.part2' | translate}}
Er werden nog geen reviews voor dit product geschreven.