Message Earth 2 In One Poster Normal Is Way Overrated

Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Uitgebreide klantenservice
Gratis levering vanaf €30

Bij het kopen van deze 2-in-één oplossing van Message Earth krijgt u zowel een mooie poster alsook een mooi eiken kader. De kader is ontworpen om de schoonheid van de poster in kaart te brengen. De prachtig, gedetailleerde illustratie is een origineel vintage ontwerp met details ontworpen door de beste kunstenaars en wetenschappers ter wereld. Deze ecologische poster is gemaakt van 100% gerecycled papier. Het is Swan en FSC-gecertificeerd en CO2-neutraal gedrukt via windenergie. De unieke kader is gemaakt zonder metalen onderdelen en uit duurzame FSC bosbouw. Message Earth is een Deens bedrijf gebaseerd op drie elementen - ontwerp, duurzaamheid en berichten.

  • Afmetingen: 44 x 30 cm
Productcode: D441D50005

The story behind Message Earth

 

De idealistische onderzoekster Susanne Borg wou mensen aanvankelijk wijzen op het belang van duurzame ontwikkeling en bewijzen dat ook duurzame ondernemingen succesvol kunnen zijn. Samen met partner in crime en ontwerpster Kirsten Sørensen combineerde ze die boodschap met creatief design. Zo ontstond de ecologische papierlijn van Message Earth, waar behalve duurzaamheid ook sterke, liefdevolle, humoristische boodschappen centraal staan. Normal is way overrated. Of Never a failure, always a lesson. Geen onbelangrijke boodschap aan de wereld, lijkt ons.

 

Schrijf een review

en maak wekelijks kans op €50 shopbudget!

Om een review te schrijven, moet je aanmelden of registreren.

Deel je mening

{{'product.review.list.item.title.part1' | translate}} {{'product.review.list.item.user.lang.' + userLang | translate }} {{'product.review.list.item.user.lang.all' | translate }} {{'product.review.list.item.title.part2' | translate}}
Er werden nog geen reviews voor dit product geschreven.