basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Message Earth Booklet Don'T Worry Be Happy

Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Uitgebreide klantenservice
Gratis levering vanaf €30
Dit boekje heeft humoristische en attente berichten op de voorzijde. De illustraties zijn originele vintage ontwerpen met prachtige details ontworpen door de beste kunstenaars en wetenschappers ter wereld. Het gestreepte boekje is gemaakt van 100% gerecycled papier en heeft enkele ECO labels. Verder wordt het gemaakt met zo weinig mogelijk chemische stoffen, zonder coating en wordt het afgedrukt via stroom uit windenergie. Message Earth is er voor de liefhebbers van design, die ook aan de planeet denken.

  • Afmetingen: 16,5 x 21 cm
Productcode: D431D50021

The story behind Message Earth

 

De idealistische onderzoekster Susanne Borg wou mensen aanvankelijk wijzen op het belang van duurzame ontwikkeling en bewijzen dat ook duurzame ondernemingen succesvol kunnen zijn. Samen met partner in crime en ontwerpster Kirsten Sørensen combineerde ze die boodschap met creatief design. Zo ontstond de ecologische papierlijn van Message Earth, waar behalve duurzaamheid ook sterke, liefdevolle, humoristische boodschappen centraal staan. Normal is way overrated. Of Never a failure, always a lesson. Geen onbelangrijke boodschap aan de wereld, lijkt ons.

 

Om een review te schrijven moet je je aanmelden of registreren.

Deel je mening

{{'product.review.list.item.title.part1' | translate}} {{'product.review.list.item.user.lang.' + userLang | translate }} {{'product.review.list.item.user.lang.all' | translate }} {{'product.review.list.item.title.part2' | translate}}
Er werden nog geen reviews voor dit product geschreven.