basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

People Tree T-Shirt Long Sleeve

Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Uitgebreide klantenservice
Gratis levering vanaf €30
People Tree ontwerpt haar collecties vanuit respect en bewondering voor vakmanschap. Hierbij wordt uitgegaan van de kracht van de Fair Trade groepen waar het label intensief mee samenwerkt. Door met veel handgeweven stoffen, hand brei en hand embroidery te werken in haar collecties worden deze hand skills beschermd en in leven gehouden. Daarnaast levert het meer werk op voor de lokale bevolking en vindt je in de People Tree collecties unieke en hoogwaardige stoffen en technieken die in een groot deel van de mode industrie voor een groot deel uitgestorven zijn. Samen met haar producenten in India, Bangladesh, Nepal en Kenia kijken de ontwerpers in Londen en Japan naar de beste manier om de collectie te produceren. Ook ondersteunt People tree lokale projecten van haar leveranciers. Dit tezamen creëert empowerment van werknemers in landen waar dit het hardst nodig is.
  • Model: Dames
  • Stofsamenstelling: 100% Biologische Katoen
  • Het model draagt maat: 1
  • Pasvorm: Loose
Productcode: 4111C60032

The story behind People Tree

 

De manier waarop deze fairtrade pionier mode maakt, is op z’n zachtst gezegd bijzonder te noemen. Samen met een aantal fairtrade organisaties werkt People Tree al jaren in 15 verschillende landen om het productieproces eerlijk en gezond te laten verlopen. Bovendien zijn de collecties van People Tree zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk. Denk: veel gerecycleerde materialen, biologisch katoen en natuurlijke verfstoffen. Het merk probeert ook haar C02-uitstoot te beperken door bewust te kiezen voor handarbeid en het transport over zee in plaats van door de lucht te sturen. Het resultaat zijn niet enkel blije werknemers en een happy natuur, maar ook enthousiaste klanten die maar niet genoeg krijgen van de minimalistische stijl met een vleugje vintage. Well done.

Om een review te schrijven moet je je aanmelden of registreren.

Deel je mening

{{'product.review.list.item.title.part1' | translate}} {{'product.review.list.item.user.lang.' + userLang | translate }} {{'product.review.list.item.user.lang.all' | translate }} {{'product.review.list.item.title.part2' | translate}}
Er werden nog geen reviews voor dit product geschreven.