basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Portland England Gezichtsverzorging Post Shave Moisturiser 100Ml

Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Uitgebreide klantenservice
Gratis levering vanaf €30
Groot-Britannie is een land van dappere zeelieden. Portland's natuurlijke verzorgingslijn voor de huid en na het scheren, is geïnspireerd door deze sterke zielen. Portland's producten zijn ontworpen ter voorbereiding op de uitdagende dag, of u nu geconfronteerd wordt met een opwinding in de bestuurskamer of een woeste windkracht 8, de producten van Portland laten u niet in de steek. Gemaakt in Engeland in kleine hoeveelheden, het innovatieve assortiment van Portland is ontworpen om uw huid te voeden, hydrateren en de irritatie van schade veroorzaakt door het scheren te voorkomen. Portland heeft in al de huidverzorgings producten anti-oxidanten en hydraterende ingrediënten, zoals hyaluronzuur dat gemakkelijk door de huid wordt opgenomen. Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomend element en houdt 1000 keer zijn eigen gewicht in water, om het natuurlijke vochtniveau van de huid te handhaven. Het resultaat is een zachtere, hydraterende gladde huid. Omdat Portland de meest effectieve natuurlijke ingrediënten zonder parabenen of sulfaten gebruikt, is het geschikt voor alle huidtypen en zelfs voor de meest gevoelige huid.

The story behind Portland England

 

‘Scheren zou een ritueel moeten zijn. Een rustig moment om na te denken en de dag die eraan komt, vorm te geven.’ Zo dacht het Britse Portland England erover, wat leidde tot een unieke reeks verzorgingsproducten die de huid voor, tijdens en na het scheren reinigt, beschermt en hydrateert. Het team van Portland England bestaat uit fervente surfers, zwemmers en zeilers die als geen ander weten welke schade water, guur weer en zout verricht. De huidverzorgingslijn bereidt mannen dan ook voor op élke activiteit, inclusief het trotseren van stormweer. Portland England gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten zoals hyaluronzuur dat perfect door de huid geabsorbeerd wordt. En verder zegt het label resoluut nee tegen parabenen, sulfaten, chemicaliën, kleurstoffen en testen op dieren.

Om een review te schrijven moet je je aanmelden of registreren.

Deel je mening

{{'product.review.list.item.title.part1' | translate}} {{'product.review.list.item.user.lang.' + userLang | translate }} {{'product.review.list.item.user.lang.all' | translate }} {{'product.review.list.item.title.part2' | translate}}
Er werden nog geen reviews voor dit product geschreven.