Sofie Schnoor Tas P161418

Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Uitgebreide klantenservice
Gratis levering vanaf €30
Sofie Schnoor is een Deens merk voor de moderne modebewuste vrouw die van kwaliteit houdt. De collectie is een goede mix tussen vrouwelijk, ruw, klassiek en edy. Sofie Schnoor ontwerpt alle collecties zelf en is sinds 2010 bussiness partner van Unicef en schenkt bovendien ook jaarlijks een bijdrage aan het kankerfonds.
  • Model: Dames
  • Type tas: Heuptassen
Productcode: 4271C60025

The story behind Sofie Schnoor

 

Het verhaal van de Deense Sofie Schnoor begint in 2001. De jonge, creatieve ontwerpster zag het als een uitdaging om überhippe schoenen te maken die comfortabel zitten én van hoge kwaliteit zijn. In 2010 voegde ze kleding toe aan haar collectie met ook hier als uitgangspunt origineel + kwaliteitsvol. De stijl is Scandinavisch cool, maar toch vrouwelijk. De materialen zijn van oerdegelijke kwaliteit en het doelpubliek is hip en ruimdenkend. Naast een hart voor fashion heeft Sofie Schnoor ook een hart voor kinderen. Als vaste partner van UNICEF doneert het label jaarlijks geld aan arme en kwetsbare kinderen over de hele wereld. ‘t Zit wel snor met die Schnoor.

Om een review te schrijven, moet je aanmelden of registreren.

Deel je mening

{{'product.review.list.item.title.part1' | translate}} {{'product.review.list.item.user.lang.' + userLang | translate }} {{'product.review.list.item.user.lang.all' | translate }} {{'product.review.list.item.title.part2' | translate}}
Er werden nog geen reviews voor dit product geschreven.