basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Vintage Broek Recycle Sweat Pt

Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Uitgebreide klantenservice
Gratis levering vanaf €30
JACK & JONES VINTAGE CLOTHING maakt niet gewoon denim, het viert denim. Kwaliteitsvolle items met een knipoog naar de iconische herenkledij uit de twintigste eeuw en met veel aandacht voor detail en authenticiteit. That’s what we’re about! JACK & JONES VINTAGE CLOTHING legt daarbij de lat bijzonder hoog. De kleren die ons label dragen zijn ontworpen voor mannen die gebeten zijn door denim. Voor hen is jeans niet zomaar een kledingstuk, het is een levensstijl! Deze mannen ademen denim en elke outfit is er dan ook op gebaseerd. Met de nodige dosis nonchalance maar ook met oog voor subtiele details. Ze zijn door en door Americana. Een stijl waar je niet omheen kunt, die vooral ook praktisch moet zijn – good to go voor een werkdag maar even goed voor een glas erna! Hun favoriete outfit bestaat uit een versleten jeans, workwear-laarzen, een legerhemd en een stoere lederen jas! Op en top vintage dus.
  • Model: Heren
  • Stofsamenstelling: 65% Katoen, 35% Polyester
Productcode: 4377C60014

The story behind Jack & Jones Vintage

 

Mannen die voor Jack & Jones Vintage kiezen, zien er niet alleen effortless cool uit, ze steunen ook een groter doel. Dit casual merk is een onderdeel van Bestseller. En dit Deense modeconcern (dat o.a. ook Object en Selected in haar gamma heeft) maakt er geen geheim van dat ze één van de meest ecologische en maatschappelijk verantwoorde modebedrijven van de wereld wil worden. En aan die weg wordt hard gewerkt. Op vlak van duurzaamheid gebruikt Bestseller zo weinig mogelijk chemicaliën, water en energie, steunen ze organische katoenteelt en recycleren ze materiaal. Bestseller zorgt voor haar werknemers, ook als die in Bangladesh of China werken en voorziet niet enkel veilige werkomstandigheden en eerlijke lonen, maar doet bijvoorbeeld ook aan bewustmaking rond gezondheid bij vrouwen. Verder doet Bestseller aan solidariteitsacties. Zo introduceerden ze het Give A Day-event waarbij de hele opbrengst van die dag geschonken wordt aan liefdadigheidsorganisaties in één van de landen waar Bestseller werkzaam is (zoals S.O.S. Kinderdorpen en Unicef). Van Jack & Jones Vintage wordt de NOOS-collectie (= Never Out Of Stock) bij Juttu verkocht. Deze bevat klassiekers als denim, T-shirts en shorts in sweatstof. 

Om een review te schrijven moet je je aanmelden of registreren.

Deel je mening

{{'product.review.list.item.title.part1' | translate}} {{'product.review.list.item.user.lang.' + userLang | translate }} {{'product.review.list.item.user.lang.all' | translate }} {{'product.review.list.item.title.part2' | translate}}
Er werden nog geen reviews voor dit product geschreven.