FAQ COVID-19

Je Click&Collect bestelling kan je ophalen in onze enkele winkels.

Hier kan je van maandag t.e.m. zaterdag terecht tussen 10u en 18u voor het afhalen van je online bestelde pakje. Je kan je producten dus online bestellen en even later ophalen in onze winkel.

Tijdelijk extra Click & Collect-winkels – bestel t.e.m. 30/11

Van 26 november t.e.m. 4 december openen we tijdelijk extra Click & Collect-winkels om je online bestelling te komen afhalen. Opgelet: Kies je voor een tijdelijke Click & Collect-winkel, plaats je online bestelling dan ten laatste op 30 november. Deze winkels zijn t.e.m. 4 december open.

Voor meer informatie, bekijk onze Click & Collect pagina.

Welke winkels zijn er geopend voor de ophaling van mijn bestelling?

Zijn de winkels momenteel gesloten? Zo ja, tot wanneer?

Wat met mijn C&C bestelling?

Wat gebeurt er met mijn bestelling met thuislevering/pick-up point?

Kan ik nog bestellingen plaatsen?

Kan ik mijn winkelaankoop nog retourneren?

Hoe kan ik een product retourneren?

Ik heb reeds een After Sales dossier lopen bij Juttu, wat nu?

Mijn After Sales product ligt klaar in de winkel ter afhaling, wat nu?

Kan ik een defect product per post versturen of kan dit enkel via de winkel?

Heb je een vraag, een klacht of een opmerking? Team Juttu is here for ju!

Bel ons op +32 (0)3 808 18 90
Tijdelijk niet bereikbaar via chat

Cookie-instellingen voor de beste online Juttu-ervaring

Juttu.be maakt gebruik van marketing, analytische en functionele cookies en vergelijkbare technologieën. Ook derden en sociale netwerken kunnen cookies plaatsen via onze website. Als je op “accepteren” klikt, ga je hiermee akkoord. Je kan voorkeuren ook wijzigen en wij slaan jouw keuze twee jaar op. Direct je keuze wijzigen? Dat kan via de cookie policy button onderaan alle pagina's.