basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

JOBS

Juttu staat voor fashion en design met een verhaal, verteld door designers met een hart. Zoveel meer dan een winkel. Juttu is a way of living, een lifestyle.

 

        "Buy better, feel better, look gorgeous."

 

Retail Concepts NV, één van de meest toonaangevende retailers in België, die ook achter A.S Adventure staat, startte in 2015 met een verrassend initiatief. Een conceptstore in Antwerpen (Meir) voor trendvolgers (mannen én vrouwen) die kleerkast, huis en (koel)kast willen vullen met mooie, authentieke spullen. Bij Juttu kan je terecht in inspirerende corners met elk een eigen stijl, of je nu houdt van eclectisch, natuurlijke elementen of strak en chique, er is voor elk wat wils.

Op 2 december ging in Brugge (Noordzandstraat) een tweede winkel open en in maart 2016 was Roeselare (Ooststraat) aan de beurt. En Juttu blijft groeien want in 2018 palmen we ook Gent en Brussel in.

Het gedreven team achter dit project gelooft in échtheid en kwaliteit, en is op zoek naar fijne, straffe collega’s die samen met hen deze missie willen volbrengen. Heb jij het talent en de goesting om deze winkel(s) op de kaart te zetten én een persoonlijk gezicht te geven?