image link

YES, vanaf nu ook gratis retour for JU!

Ik koop Belgisch

Belgische merken bij Juttu

 

Het aanbod merken van eigen bodem is uniek en divers. En daar mogen wij best trots op zijn! Belgische merken staan immers bekend om hun kwaliteit en dankzij onze diversiteit aan merken shop je ook bij Juttu lokaal. Ontdek dus snel alle Belgische Juttu- merken. Be proud. Koop Belgisch!

Fashion
Home
Food
Beauty

F A S H I O N

Urban mannenmerk Antwrp maakt casual kledij en staat vooral bekend voor zijn speelse en vernieuwende grafische prints. One of a kind!  

Deze Belgische trots creëert elk seizoen collecties voor vrouwen die niet op safe spelen maar durven experimenteren met unieke prints, onverwachte details en een flinke dosis kleur. Shop CKS!

Cycleur de Luxe staat bekend om zijn duurzame schoenen in kwaliteitsleer en is trendsetter in de vélocouture, waarbij wielrennen en mode hand in hand gaan.

Van vrouwelijk tot stoer. Het Belgische Dame Blanche heeft voor elk wat wil met een mix van fleurige vrouwelijke pasvormen, kleuren en prints met stoere sweaters, alles overgoten met een boho-sausje.

Van stijlvolle strikken tot kleurrijke dassen. Dat vindt je allemaal bij het Belgische merk Edmunds. Het merk creëert het perfecte accessoire om de outfit van de man compleet te maken.

Armbanden zijn alleen voor vrouwen? Wel dan heb je fout gedacht. Het Belgische accessoiremerk Gemini maakt armbanden voor mannen. Ze kunnen op elke outfit gedragen worden, maar brengen ook kwaliteit met zich mee. 

Het Belgisch accessoiremerk Komono creëert zonnebrillen en horloges die altijd on trend zijn, maar met veel belang aan kwaliteit en ambacht.

Lily Balou staat voor comfy, kleurrijke kleding met een retro touch. Van dit merk wordt je meteen vrolijk!

De collecties van het Antwerpse mannenmerk Munoman ogen steeds kleurrijk, maar vooral het gebruik van milieuvriendelijke stoffen springt in het oog.

Nathalie Vleeschouwer schuwt kleur noch print en bouwt een brug tussen elegante en comfy kledij voor vrouwen.

Hip, luxueus en altijd mee met de nieuwste trends, dat is NOSHO in een notendop. Van handschoenen tot mutsen. Van truien tot cardigans. Handmade, trendy kleding voor vrouwen die stijlvol door het leven willen gaan.

Sportieve kleding dat je kan dragen voor tijdens de yoga maar ook gewoon buiten. Dit heeft het Belgische merk PlayPauze voor jou in petto. Comfortabel, sportief en ook fashionable. ‘From yogamat to red carpet’, met deze kleding ben je zowel sportief als fashionable. 

Ga tijdloos en elegant door het leven met de kleurrijke kledingcollectie van Wearable Stories. Alleen gemaakt met natuurlijke materialen. 

H O M E

Interieurmerk Pomax is zowel innovatief als tijdloos en toegankelijk. Geef je interieur wat extra warmte dankzij dit duurzame merk.

F O O D

Bie Verheye gebruikt superfood zoals quinoa, boekweit en fruit als basis voor haar gezonde, natuurlijke en suikervrije ontbijtgranen. Zelfs Sergio Herman is fan van La Favo, wat leidde tot een samenwerking en tot extra verrassende smaken.

B E A U T Y

CÎME is een 100% natuurlijk skincare brand, op basis van krachtige bergplanten uit de Himalaya. Dit bio-label zet zich bovendien in voor de lokale bevolking in Nepal!

tot extra verrassende smaken.

Did ju know... dat het ambachtelijke zeepmerk Savonneries Bruxelloises bekroond werd tot hofleverancier? Topingrediënten, subtiele geuren en frisse kleurtjes. Getest op de koninklijke huid en approved by Juttu.