The story behind RIVSALT
Scandicool + authentiek + smaakvol
2008. De Zweedse designer Jens Sandringer vertoeft in Peking waar hij in zijn favoriete Japanse restaurant een authentieke maaltijd bestelt. Alvorens toe te tasten, komt de chef-kok de gerechten aan zijn tafel van extra smaak voorzien, waarbij hij het zout rechtstreeks van een gesteente op het bord raspt. Jens vindt dit zo’n uniek tafereel dat hij de dag nadien op zoek gaat naar een zoutrots voor in zijn eigen keuken. Helaas blijkt het product nergens te koop. Dan maar zelf maken, denkt een ondernemende Jens. In 2013 werd RIVSALT in Zweden op de markt gebracht. De zoutrotsjes brengen stijlvol design en experience samen. Het zijn enerzijds minimalistische design items voor op de eettafel. Anderzijds geeft het raspen van je eigen zout net dat tikje extra fun én smaak aan je maaltijd. Elk type rots/zoutkristal komt uit een bijzondere plek en matcht met een andere maaltijd. Ondertussen is het gamma van RIVSALT uitgebreid met andere pure smaakbrengers zoals gember en kurkuma uit India, peppercorns uit Java en 100% pure drop uit Italië. Foodies in de startblokken...
Juttu.be maakt gebruik van marketing, analytische en functionele cookies en vergelijkbare technologieën. Ook derden en sociale netwerken kunnen cookies plaatsen via onze website. Als je op “accepteren” klikt, ga je hiermee akkoord. Je kan voorkeuren ook wijzigen en wij slaan jouw keuze twee jaar op. Direct je keuze wijzigen? Dat kan via de cookie policy button onderaan alle pagina's.