Contacteer ons

Elke dag van 10u tot 18u

(uitgezonderd feestdagen)

Meer informatie


 Nu € 10 korting bij élke aankoop vanaf € 100  met code 10FORJU + gratis levering én retour

The story behind Pikaplant

groen + easy

 

Planten die je nooit water hoeft te geven? Het Nederlandse alternatieve plantenmerk Pikaplant bewijst dat het kan en wij kunnen dat alleen maar toejuichen. Onderzoek wijst uit dat een groene omgeving mensen creatiever en productiever maakt én stress vermindert. Bovendien zuiveren sommige planten de lucht en verbeteren ze dus je levenskwaliteit. Bottom line: planten zijn goed voor jou! En net daarom wil Pikaplant het jou makkelijk maken om al dat groen te onderhouden. In hun aanbod onder andere de zelfregulerende verticale plantentuin (Tableau) of de Pikaplant Jar, een plant in een gesloten, omgekeerde bokaal (een soort minibiotoop) die je nooit water moet geven. Het water en de lucht in de bokaal worden voortdurend gerecycleerd.  Hello superplant!

  • Nederlands alternatief plantenmerk
  • Kwalitatief en duurzaam

                    - één van de prototypes van de Pikaplant Jar leeft ondertussen al 12 maanden in z’n minibiotoop en recycleert dus water en lucht

                    - Pikaplant Tableau heeft een eigen irrigerend eb- en vloedsysteem (zonder elektriciteit)

  • Stijl: groen en esthetisch verantwoord
  • Bekend om de Pikaplant Jar, een plant in een gesloten, omgekeerde bokaal (een soort minibiotoop) die je nooit water moet geven. Het water en de lucht in de bokaal worden voortdurend gerecycleerd.
  • Motto: Because greener living is better living
Ontdek alle producten